S POTPISOM NORME KAMALI

Pop zvijezde ne mogu odoljeti ovom zavodljivom badiću koji je odavno osvojio i Nevenu Rendeli Vejzović

29.07.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Odjevne komade s potpisom Norme Kamali, dizajnerice koja je istoimeni brend osnovala u eri ludih 70-ih, do danas nije odoljela vojska slavnih dama, a poput haljine imena Diana, ovaj zavodljivi kupaći kostim s njezinim potpisom uživa veliku popularnost

Tijekom medenog mjeseca na kojemu je proslavila 53. rođendan, latino diva Jennifer Lopez najavila je lansiranje nove linije proizvoda za njegu tijela, J.Lo Body, kroz zavodljivu kampanju u kojoj je svoju stesanu figuru, između ostalog, predstavila u prepoznatljivom kupaćem kostimu.

Na jedno rame i s dijelovima od prozirne, mrežaste haljine, spomenuti kupaći kostim djelo je proslavljene dizajnerice Norme Kamali, a latino diva nije jedina 'pala' na njegov zavodljiv izgled.

Pop princeza Britney Spears također se pohvalila ovim seksi kostimom čija cijena u prodaji iznosi dvije tisuće kuna, a njezin odabir činila je ružičasta verzija.

Osim u bijeloj i roza verziji, ovaj kupaći kostim moguće je nabaviti i u crnoj, što je učinila bivša TV voditeljica i PR stručnjakinja Nevena Rendeli Vejzović.

S upečatljivim kostimom Norme Kamali poznata Hrvatica pohvalila se početkom godine tijekom odmora u Meksiku, a ponijela ga je i na ljetni odmor na otoku Vrgada, kako je nedavno otkrila na Instagramu.

  • +24
Kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo