JAGODA KUMRIĆ:

'Ponovo ću pokušati upisati Akademiju, a onda ću u Hollywood'

17.04.2012 u 07:35

Bionic
Reading

Razmažena Nikol Zlatar iz serije 'Larin izbor' i djevojka koja je tumači na malim ekranima, 20-godišnja Splićanka Jagoda Kumrić, imaju mnogo zajedničkoga. Kako Jagoda sama kaže, nije ljubomorna, razmažena i svojeglava, ali hrabrost i samouvjerenost vrline su koje dijeli s vrckavom Nikol

Zato i nije čudno da je već s pet godina najavila mami da će jednoga dana osvojiti Oscara, a na tom snu ustraje i danas. Angažman na televiziji jako je veseli.

'Jako me veseli i presretna sam što sam dobila priliku glumiti u seriji koja je ostvarila ovako velik uspjeh. Jako sam zahvalna što mi je dana prilika, pogotovo zato što sam tada bila uvjerena da nemam previše šanse jer sam bila nepoznata. Iza sebe sam dotad imala jednu ulogu u splitskom Gradskom kazalištu mladih, a onamo je i došao poziv na audiciju za sve glumce i amatere za seriju', kazala je mlada glumica za Extru.

Kaže da, za razliku od Nikol, nije ljubomorna, razmažena, svojeglava, ali između njih dvije ima malo sličnosti, a to su hrabrost i samouvjerenost. 'Ni kao mlađa nisam bila razmažena poput lika koji glumim, no znala sam uvijek što hoću, a poput nje sam i vesela i društvena', kaže Jagoda.

Mladoj je glumici njena peteročlana obitelji velika podrška, a unatoč novostečenoj slavi njen se odnos s obitelji i prijateljima nije promijenio, sve je ostalo kao i prije. 'Shvaćam ovo kao svoj posao, a tako i oni na to gledaju. Cijela obitelj me podržava u svemu što radim pa su i u ovome ponosni na mene. Prijateljima se također sviđa kako sam se snašla u seriji', govori Jagoda koja i dalje planira pohod na Oscara.

'Otkad znam za sebe, htjela sam se baviti glumom, a još od pete godine govorim da ću ići u Hollywood. Gluma me privukla jer je to posao u kojem možeš biti sve što poželiš i to ga čini najljepšim poslom na svijetu. Danas sam još sigurnija da je to profesija kojom se želim baviti. Gluma me stvarno uveseljava pa ću se sigurno ponovno pokušati upisati na Akademiju. Nadam se da ću imati priliku i dalje baviti se time. Sljedeća postaja je Hollywood!', kaže Jagoda.