ODVAŽNA VOJVOTKINJA

Ponovno prekršila protokol: Meghan Markle stajlingom poručila kako se ne odriče seksepila

09.06.2018 u 21:42

Bionic
Reading

Meghan Markle je možda i službeno postala dio kraljevske obitelji, ali to ne znači da se odrekla seksipila. Lijepa vojvotkinja od Sussexa zablistala je na proslavi kraljičina rođendana u seksi haljini spuštenih ramena, čime je po tko zna koji put prekršila kraljevski protokol

Na svečanoj ceremoniji povodom rođendana kraljice Elizabethe II, na kojoj svake godine Londonom prodefilira tisuće kraljevskih vojnika, konja i glazbenika, Meghan Markle se po prvi put pojavila na balkonu Buckinghamske palače zajedno s ostatkom britanske kraljevske obitelji. Bio je to velik trenutak, kako za britansku javnost, tako i za novopečenu vojvotkinju od Sussexa koja se tek treba dokazati.

Iako su kraljevski mališani ukrali trenutak lijepoj vojvotkinji svojim nestašlukom na balkonu s kojeg je kraljevska obitelj pozdravljala narod i pratila akrobacije Kraljevskih zrakoplovnih snaga, lijepa Meghan ipak je sa zanimanjem praćena od strane svjetske javnosti.

Bivša glumica prvo se provozala u kočiji u društvu priinca Harryja, a potom se pridružila ostatku kraljevske obitelji na čuvenom balkonu. Osim njezinog navježbanog mahanja okupljenoj masi, u prvom planu bio je i njezin stajling.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa je za svečano slavlje odjenula nježno ružičastu midi haljinu spuštenih rukava s velikim gumbima po sredini. Riječ je o haljini s potpisom venecuelanske dizajnerice Caroline Herrere. Prema pravilima protokola ramena britanskih plemkinja uvijek trebaju biti prekrivena, čega se lijepa Meghan odbila pridržavati.

Ovo nije prvi put da Meghan krši kraljevski protokol kada je odijevanje u pitanju. I ranije smo ju imali prilike vidjeti u odjevnim kombinacija spuštenih ramena, kao i u odvažnim stajlinzima kojih se ostale članice kraljevske obitelji nikada ne bi usudile odjenuti.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prisjetimo se samo njezine vjenčanice s potpisom modne kuće Givenchy koja je zahvaljujućim dugim rukavima prikrila ruke, ali ne i ramena. Iako tada još uvijek nije bila službeno član kraljevske obitelji, pa se činilo kao da joj kraljica zbog toga popušta, sada je sigurno kako Meghan ne namjerava držati se kraljevskog dress codea, pogotovo ne nakon što ju je javnost ismijala kada se na rođendanu princa Charlesa pojavila u svjetlucavim i vidno presvijetlim hulahopkama, što je također nalagao protokol.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kada već spominjemo rođendan princa Charlesa, nismo mogli ne primijetiti kako je lijepa vojvotkinja na kraljičinom slavlju nosila identičan šešir s potpisom engleskog dizajnera Philipa Treacyja. Štedljiva vojvotkinja, nema što. Uz elegantne valove u kosi i 'prirodni' make up, Meghan je look upotpunila decentnim naušnicama brenda Birks, zaručničkim i vjenčanim prstenom te bijelom 'clutch' torbicom sa zlatnim obrubom.

Baš kao i Meghan, princeza Diana nikada nije nosila haljine s rukavima na rođendanima kraljice Elizabethe II. Čini se kako, osim ljubavi prema humanitarnom radu i djeci, Meghan i pokojna princeza dijele i ukus prema modi.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od Meghan, Kate Middleton uvijek pazi da na službena događanja odjene haljinu s rukavima koji prekrivaju laktove. Vojvotkinja od Cambridega nosila je plavu haljinu dugih rukava s potpisom Alexandera McQueena u kombinaciji s tradicionalnim engleskim šeširom dizajnerice Juliette Botterill.

Meghan je već ranije nosila kreacije s potpisom Caroline Herrere, ali nikada kao članica kraljevske obitelji. Lijepa vojvotkinja pozirala je u listopadu 2017. u senzacionalnoj dvobojnoj haljini britanske dizajnerice za magazin Vanity Fair.