UKRALI TRENUTAK

Kraljevski mališani ponovno glavne zvijezde: Nestašnom princu Georgeu na kraj je stala sedmogodišnja princeza

09.06.2018 u 17:39

Bionic
Reading

Kraljičin rođendan koji se svake godine tradicionalno obilježava vojnom paradom, nisu propustili ni najmlađi članovi kraljevske obitelji koji su s balkona Buckinghamske palače pomno pratili događanje. Uzbuđeni princ George nije mogao obuzdati emocije na velikoj završnici ceremonije, kada su zrakoplovi Kraljevskih zračnih snaga izvodili akrobacije na nebu, a na red ga je pozvala sedmogodišnja princeza

Sedmogodišnja princeza Savannah Phillips, kćer kraljičina unuka i sina kraljevske princeze Anne, Petera Phillipsa, pratila je ceremoniju povodom kraljičina rođendana iz prvog reda na balkonu Buckinghamske palače, rame uz rame s četverogodišnjim princom Georgeom, trogodišnjom princezom Charlotte i šestogodišnjom sestrom Islom.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojna parada od 1.400 vojnika i 200 konja i 400 glazbenika okončana je velikom završnicom - akrobacijama zrakoplova Kraljevskih zračnih snaga koji su s divljenjem pratili svi članovi kraljevske obitelji, pogotovo oni najmlađi.

Malenog princa Georgea toliko je oduševio nastup Kraljevskih zračnih snaga da nije mogao obuzdati emocije. Kate Middleton s vremena na vrijeme je princa i princezu opomenula za ponašanje, no nestašnog princa ništa nije moglo spriječiti u iskazivanju oduševljenja. Osim možda tri godine starije rođakinje.

  • +14
Najmlađi članovi kraljevske obitelji - princ George i princeza Charlotte te princeze Savannah i Isla Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegovo brbljanje i smijeh u jednom su trenutku zasmetali princezu Savannah koja je princa Georgea odlučila ušutkati tako što mu je prstom dala znak da ušuti, a kada ju princ nije poslušao, djevojčica je nestašnom princu stavila ruku preko usta. Mališanima je možda ovo bilo urnebesno smiješno, ali ne i princu Williamu koji im je uputio neodobravajući pogled.

Za to je vrijeme princezu Charlotte nešto rastužilo, pa je brže bolje skoknula mami u zagrljaj dok se nije smirila. Fotografije najmlađih članova kraljevske obitelji obišle su svijet i u tren oka postale viralni hit.

Princeza Savannah pronašla način kako da obuzda princa Georgea Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube