GOLA I AGRESIVNA

Policijska potjera pri 200 km/h za djevojkom u tangama

28.10.2011 u 14:27

Bionic
Reading

'U 26 godina kao policijski službenik, ne sjećam se da sam ikad naišao na vozača u ovakvom stanju', rekao je KFMB-TV-u šef policijske stanice Bainbridge Jon Bokovitz

Nesretni policajac početkom mjeseca sudjelovao je u, kako se činilo, uobičajenoj potjeri za razuzadanim vozačem. Nakon što se 28-godišnja Erin B. Holdsworth oglušila na policijsku naredbu da zaustavi svoje vozilo zbog prebrze vožnje (177 km/h), plavci su se dali u potjeru koja je na mahove dosezala brzinu veću od 200 km/h.

Budući da se vozačica nije dala zaustaviti, policija je u cilju zaštite ostalih sudionika u prometu pristupila drastičnim mjerama - bušenju guma.

Ništa neuobičajeno za američke standarde, no ono što je uslijedilo prije bi moglo djelovati kao zaplet radnje iz kakvog pornografskog filma negoli videomaterijal koji je snimila kamera policijskog vozila.

Brza i žestoka vozačica iz automobila je izašla gotovo potpuno gola i agresivna. Odjevena tek u tange i tenisice, pružala je otpor prilikom privođenja, te je u konačnici terećena za objesnu vožnju, vožnju pod utjecajem alkohola, upravljanje vozilom bez vozačke dozvole i bježanje pred policijom.