POKOJNI POZITIVCI

Pokojni Jacko i Swayze najomiljeniji na webu

15.12.2009 u 07:39

Bionic
Reading

Da smrt može učiniti čuda za poboljšanje imidža, pokazalo je istraživanje u kojem je utvrđeno da su pokojni Michael Jackson i Patrick Swayze na samom vrhu liste zvijezda o kojima se na milijunima internetskih stranica pisalo vrlo često, i to uglavnom pozitivno

Američka marketinška tvrtka Zeta Interactive provela je istraživanje online komentara na više od 100 milijuna blogova i web stranica kako bi utvrdila o kojim slavnim osobama se najviše pisalo i na koji način.

Michael Jackson, koji je u lipnju umro od predoziranja lijekovima, izbio je na sam vrh liste slavnih o kojima se pisalo pozitivno. Odmah iza njega je voditeljica Oprah Winfrey, zatim mlada pjevačica countryja Taylor Swift te nedavno preminuli glumac Patrick Swayze.

Na drugoj listi, na kojoj su rangirane slavne osobe o kojima se piše izrazito negativno, na samom vrhu našao se Chris Brown, bivši dečko pjevačice Rihanne. Drugo mjesto negativaca zauzeli su Jon i Kate Gosselin, zvijezde američkog reality showa, a slijede reper Kanye West, problematične Lindsay Lohan i Amy Winehouse, ali i Tiger Woods, koji je sve donedavno slovio kao vrlo pozitivna ličnost.

NAJPOZITIVNIJE ZVIJEZDE

1. Michael Jackson
2. Oprah Winfrey
3. Taylor Swift
4. Patrick Swayze
5. Beyoncé Knowles
6. Angelina Jolie
7. Jay-Z
8. Robert Pattinson
9. Brad Pitt
10. Simon Cowell

NAJNEGATIVNIJE ZVIJEZDE:

1. Chris Brown
2. Jon and Kate Gosselin
3. Kanye West
4. Lindsay Lohan
5. Amy Winehouse
6. Rachel Uchitel
7. Miley Cyrus
8. Paris Hilton
9. Tiger Woods
10. Adam Lambert