NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam slikovnice za najmlađe!

06.11.2014 u 09:48

Bionic
Reading

Kašmir promet / Dječja knjiga i tportal.hr svojim najmlađim čitateljima poklanjaju slikovnice koje će ih sigurno oduševiti!

'Brbljava kornjača
napisao: Kašmir Huseinović; ilustrirala: Andrea Petrlik Huseinović

Nekada davno oko male bare u šumi živjele su razne životinje. Bili su to majmuni, ptice, vjeverice, mravojedi, zmije, slonovi, žabe, puževi, leptiri...
Živjela je tu i jedna kornjača. Bila je to jako brbljava kornjača. Razgovarala je sa svima koji su došli piti vodu iz barice. Toliko je govorila da je nekima bila i pomalo dosadna. Jednog dana u baru su došle dvije guske i kornjača je poželjela letjeti s njima.

nakladnik: Kašmir promet / Dječja knjiga
cijena: 89,00 kn
online cijena: 66,75 kn
www.djecjaknjiga.hr

'Ivica i Marica
napisao: Kašmir Huseinović; ilustrirala: Andrea Petrlik Huseinović

U maloj kući blizu velike šume živio je siromašan drvosječa sa svojom djecom, Ivicom i Maricom i ženom, njihovom maćehom. Bili su toliko siromašni da su često išli na spavanje bez večere, a ponekad i bez ručka. Sljedećeg dana, otac im je dao komad kruha i odveo ih u šumu...

nakladnik: Kašmir promet / Dječja knjiga
cijena: 59,90 kn
online cijena: 44,92 kn
www.djecjaknjiga.hr

'Dućan kod svrake'
napisala: Sunčana Škrinjarić; ilustrirala: Andrea Petrlik Huseinović

Vrabac Sivokap glavni je junak ove zanimljive i živopisne zimske priče o dućanu koji je u deblu golemog hrasta otvorila stara svraka. Oduševljen dućanom u kojem uz svraku rade bijeli miš, vjeverica i sova, Sivokap kupuje kapu i šal koje je platio gumbom jer se kod svrake ne plaća novcem. Sivokap je, zadovoljan kupovinom i umotan u novi šal, odlučio posjetiti svrakin dućan i na proljeće.

nakladnik: Kašmir promet / Dječja knjiga
cijena: 89,00 kn
online cijena: 66,75 kn
www.djecjaknjiga.hr

Kašmir promet / Dječju knjigu možete posjetiti na Interliberu od 11. do 16. studenoga u paviljonu broj 5, na štandu 10d kao i na web stranici www.djecjaknjiga.hr

Sajamski popusti bit će u rasponu od 20-50%.

Čekaju vas brojne slikovnice, čestitke, posteri i majice s vrhunskim ilustracijama koje će pružiti vašoj djeci i vama veselje i zadovoljstvo!

Za svoje smo čitatelje pripremili po dva primjerka od svake slikovnice.

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 13. studenoga.

Slikovnicu 'Brbljava kornjača' su osvojili:

Inga Janeš
Mirela Tomić

Slikovnicu 'Ivica i Marica' su osvojili:

Mirjana Ivanović Fuk
Slavica Stojanac

Slikovnicu 'Dućan kod svrake' osvojili su:

Noa Vencl
Miljana Bajšanski

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.