NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam novu Avonovu mirisnu poslasticu – Infinite Moment EDT

03.02.2012 u 11:15

Bionic
Reading

Novi miris iz Avonove kolekcije, Infinite Moment, neodoljiva je kombinacija lagane svježine i izražajne senzualnosti koju je kreirao Christophe Raynaud iz francuske parfemske kuće Givaudan. A Avon i tportal.hr vam poklanjaju tri mirisa Infinite Moment EDT.

Ovu je orijentalno-cvjetnu poslasticu, stvorenu od nota prozračne ljubičice, jasmina i orhideje, pretočio u buket primamljivih nijansi koji zaokuplja kontrastom blistave svježine i zavodljive senzualnosti. Poseban dodir daju note lišća maline, dok bazni tonovi sadrže pačuli, tonka bobice i toplu vaniliju.

Inspiraciju je Christophe Raynaud pronašao tijekom putovanja u Japanu, a nakon povratka u Europu svoje iskustvo pretočio je u novi ekskluzivan miris za Avon: 'Bila je topla ljetna večer dok sam se uspinjao u jedan od hramova u Japanu kad sam ostao očaran posebnom aromom u zraku. To je bio senzualan miris Hinoki drveta od kojeg su hramovi bili načinjeni, stopljen s harmoničnim mirisom začina i mirisnih štapića. Cvjetne note davale su misteriozan i zavodljiv dodir mješavini nota, a Avon i Givaudan pružili su mi priliku da ovaj miris postane prepoznatljiv u svijetu.'

Nagradu su osvojile:

Petra Landripet
Božena Grbac-Majnarić
Marija Peštaj

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.