NAGRADNJAČE

Poklanjamo obiteljske ulaznice za Mozgaonicu - pametnu igraonicu

26.10.2016 u 10:11

Bionic
Reading

U želji da kvalitetno i edukativno provedete svoje slobodno vrijeme, u Mozgaonici vas čeka open space pametna igraonica u koju mogu doći svi – obiteljski, samostalno ili u grupi te igrati više od 250 pametnih igara koje zahtijevaju puno mozganja, poput najpoznatije svjetske mozgalice tangrama, pentomina, testa ljubavi, piramide i mnogih drugih.

Neke su igre u XXL veličini, pa njihovo rješavanje aktivira cijelo tijelo, dok su druge obiteljske (npr. Chinese checkers, Barikade, Mankala, Domino) tako da svatko može pronaći nešto za sebe, ali i za obitelj. Pametna igraonica otvorena je svaki dan od 9 do 22 sata za sve posjetitelje, a nalazi se na adresi Zavrtnica 17.

Mozgaonica je jedinstveni edukativni centar u svijetu namijenjen svima, bez obzira na dob. Radi se o potpuno novom konceptu koji kroz više od 250 drvenih igara, slagalica te različitih mozgalica i zagonetki, omogućuje zabavno, kvalitetno i poučno provođenje slobodnog vremena.

U Mozgaonici posjetitelji imaju priliku stimulirati svoj mozak i održavati ga u kondiciji kroz igru i zabavu uz stručno osoblje koje im pomaže oko rješavanja igara i primjene naučenog u svakodnevnom životu. Cilj je kroz didaktičke igre usmjeravati djecu da otkriju i ostvare svoje potencijale, razviju sposobnosti kreativnog razmišljanja i nauče kako donositi odluke koje će pozitivno utjecati na njihov život.

Tko sve može mozgati?

Djeca i mladi - Dođi po zabavu, otiđi sa znanjem!

Bez igre nema nauke! Didaktičke igre pomažu djetetu da ostvari svoj potencijal i potiču kreativno razmišljanje. Pametna igraonica zabavit će svako dijete, jer uz preko 250 pametnih igara, zabave sigurno neće nedostajati.

Obitelj - Kvalitetno provedeno vrijeme, zabavno za sve!

Škole - Idealan spoj zabavnog i edukativnog sadržaja!

Starije osobe - Igra ne poznaje godine!

Tvrtke i timovi - Za unapređenje timskog rada i zajedništva!

Pripadnici pedagoških disciplina
- Uvijek se može naučiti nešto novo!

Zaključimo, mozgati mogu svi… samostalno, u paru ili timski!

Očekuje vas puno mozganja i još više zabave.

Čekamo Vas u pametnoj igraonici – Mozgaonici.

Mozgaonica - pametna igraonica poklanja čitateljima tportala pet obiteljskih karata, a dobitnici su Dejan Erceg, Anela Lazić, Laila Gumhalter Malić, Radmila Kordić Dolenec i Sonja Pospišil iz Zagreba.