NAGRADNJAČE

Poklanjamo Murad Intensive Age-Diffusing Serum

11.11.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Kada je dr. Murad počeo sa svojim istraživanjima, razvijajući Znanost stanične vode, otkrio je da postoje tri sastojka koju kožu čine zdravijom i ljepšom, bez obzira na tip i problem kože. Jedinstveni recept za lijepu i zdravu kožu sastoji se od antioksidansa, protuupalnih sastojaka i ovlaživača koji su sastavni dio svih Murad proizvoda, a jačaju staničnu membranu i s time izgrađuju zdravu i lijepu kožu.

Ovlaživači

Dr. Murad je u svoje formule dodao osnovne ovlaživače zato što je najčešći problem kože- suhoća. Ovi sastojci poboljšavaju svojstvo kože da zadrži vodu, kako na površini, tako i u stanicama. Kako bi povećao učinkovitost hidratacije, dr. Murad u svoje formule uključuje hijaluronsku kiselinu, esencijalne masne kiseline i ceramide.

Protuupalni sastojci

Protuupalni sastojci koji se nalaze u Murad proizvodima, iznimno su važni zato što nekontrolirane upale mogu dovesti do crvenila kože, edema, oštećenja tkiva pa čak i oštećenja stanica slobodnim radikalima. Protuupalni sastojci u dr. Muradovim formulama smiruju upale kože, a dijetetski proizvodi pomoću njih zaustavljaju upale koje mogu voditi i do ozbiljnih problema kože. Gospino bilje, cink i ekstrakt arnike česti su protuupalni sastojci koje upotrebljava dr. Murad.

Antioksidansi

Zadnji i možda najkritičniji problem kože je utjecaj slobodnih radikala. Slobodni radikali mogu se razviti iz UV zračenja i drugih štetnih tvari iz okoliša ili patogenih i metaboličkih procesa i upala. Kako god se razvili, oni konstantno napadaju stanice tijela. Dodajući antioksidanse u svoje proizvode, dr. Murad je našao način kako se zaštiti od napada slobodnih radikala. Osim općepoznatih antioksidansa kao što su vitamin C i E, dr. Murad je otkrio i jake antioksidanse iz derivata voća nara, Goji bobica i Duriana te ih sve uvrstio u svoje formule

Intensive Age-Diffusing Serum
iz Murada reaktivacijski je serum s fitoestrogenimaza intenzivno pomlađivanje kože lica.

Otkrijte blistavu, glatku i lijepu kožu.Jerihonova ruža svojom sposobnošću rehidratacije vraća koži potrebnu vlažnost ielasticitet. Fitoestrogeni iz soje, divljeg jama, crvene djeteline i irisa pružajumekoću koži, smanjuju bore i učvršćuju kožu lica.

Glikolna kiselina prirodnodobivena iz šećerne trske maksimalno eksfolira, smanjuje nepravilnosti iotkriva mlađu i zdraviju kožu. 

Murad jednu čitateljicu tportala daruje serumom za intenzivno pomlađivanje kože lica Intensive Age-Diffusing Serum, a dobitnica je Sanja Modrić iz Zagreba.