NAGRADNJAČA

Poklanjamo hit štivo za vruće ljetne dane

02.07.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Vodeći se poznatom krilaticom 'Veličina je bitna i točka!' Mozaik knjiga je za sve željne dobrog štiva u ovim vrućim ljetnim danima pripremio prave poslastice u džepnom obliku

Omiljene bestselere i novitete sada možete pronaći u manjem formatu po posebno povoljnim cijenama koje neće dodatno opteretiti vaše torbe ali ni novčanike. Ova praktična džepna izdanja u trenu će vas uvući u svoj svijet bilo da ste u gradskoj gužvi na vrelom kontinentu ili na odmoru uz more. Naslovi poput 'Tajne', 'Kraljevstva snova', 'Nevine vatre', 'Šminkerice', 'Zlatne djevojke', 'Katedrale mora' i 'Najboljeg komada' iz džepne biblioteke čekaju na vas.

Ako volite priče o zabranjenim ljubavima između potpunih suprotnosti koje se unatoč svim silama i situacijama koje ih razdvajaju i dalje privlače, 'Kraljevstvo snova', 'Tajna' i ''Nevina vatra' sigurno će vas osvojiti u dahu. Ako vas privlače intrige kroz koje prolaze bogati i slavni u potrazi za srećom i smislom života, likovi ljubavnih romana Susan Elzabeth Phillips povest će vas na svoj turbulentni put od vrha do dna i natrag.

Mozaik knjiga i Tportal vam poklanjanju tri hit naslova:

Idefonso Falcones: Katedrala mora
Četrnaesto je stoljeće i Barcelona proživljava zlatno doba svog procvata. Njezini najpokorniji stanovnici dovlače kamen po kamen i grade svojemu gradu veličanstvenu katedralu, Katedralu mora. U sjeni gradnje odvija se život odbjegloga roba Bernata i njegova maloga sina Arnaua, čiji će se životi zbog povijesnih i političkih prilika odvijati u vječnoj potrazi za slobodom i dostojanstvom. Nakon gladi, kuge, nesretne mladenačke ljubavi i Inkvizicije, Arnauov će se život graditelja katedrale promijeniti kad ga kralj zbog iskazane hrabrosti u ratu imenuje barunom, ali protiv njegove volje ženi s Elionor, ženom koja ga nikada neće istinski privući. Iako će na kraju postati i barun i uspješan bankar i vojnik, Arnauova potraga za ljubavlju nikad neće prestati iako će ga i povijest i politika i sudbina na tom putu stalno ometati... Roman je nagrađen i uglednim nagradama: Euskadi de Plata za najbolji španjolski roman, Què Leer za najbolji roman i talijansku nagradu 'Giovanni Boccaccio' za najbolji strani roman.

Julie Garwood: Tajna
Judith Hampton bila je jednako lijepa koliko ponosna i odana. U vrijeme kada je njezina draga prijateljica iz djetinjstva trebala roditi svoje prvo dijete, Judith se iz svog turobnog doma u Engleskoj uputila u Škotsku visoravan, u namjeri da bude uz nju, kao što je davno obećala. No za putovanje u taj daleki kraj postojao je još jedan, posve osoban razlog. Judith je željela upoznati svog pravog oca, Macleana, poglavara Škotskog klana. Ipak, ništa je nije moglo pripremiti na iznenađenje susreta s pratiocem koji će je odvesti k njezinoj prijateljici …Ianom Maitlandom, neodoljivo privlačnim gorštakom...

Judith McNaught: Kraljevstvo snova

Oteta iz samostanske škole, tvrdoglava škotska ljepotica Jennifer Merrick neće se lako predati Royceu Westmorelandu, vojvodi od Claymorea. Poznat kao “Vuk”, već samim svojim imenom, vojvoda izaziva strah u srcima svojih neprijatelja. Ali ponosna Jennifer neće htjeti imati nikakvog posla sa silovitim engleskim ratnikom koji je drži zarobljenom, tim zgodnim vragolanom koji je bocka svojom napadnom bahatošću. Ona će odvažno prkositi njegovoj volji... do one noći kad je on privine u svoj snažni zagrljaj i probudi u njoj neodoljivu požudu. I najednom, Jenny će se zateći uhvaćena u zbunjujuću mrežu... zavodljivu, opasnu zamku ponosa, strasti, odanosti i neodoljive ljubavi.

Dobitnice su:

Lucija Martinić
Sanela Ladjevic
Danijela Horvat Škunca