NAGRADNJAČE

Poklanjamo A-Derma Protect kreme za zaštitu od sunca

01.06.2016 u 13:24

Bionic
Reading

Dolaskom toplijeg i ljepšeg vremena više boravimo na suncu uživajući u raznim vanjskim aktivnostima, što svakako donosi brojne blagodati našem psiho-fizičkom stanju. No u Laboratorijima A-Derma svjesni su opasnosti koje sunce predstavlja za našu kožu ako se ne koristi adekvatna zaštita, pa su osmislili inovativnu A-Derma Protect liniju proizvoda za zaštitu od sunca koja koji nudi rješenje za sve tri razine štetnog sunčevog djelovanja na našu kožu. Unutar A-Derma Protect linije predstavljena je i A-Derma Protect AD krema koja je posebno prilagođena potrebama zaštite odrasle i dječje kože sklone atopiji

U primarnom fokusu A-Derma Protect linije je pružanje zaštite fragilnoj koži, koju odlikuje osjetljivosti i krhkost uzrokovana narušenom funkcijom barijere kože. Za razliku od ostalih tipova kože, fragilna koža zbog narušene funkcije barijere, vrlo burno reagira na vanjske utjecaje (hladnoća, toplina, onečišćenje okoliša, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun...), što još više oslabljuje i narušava njezine obrambene sposobnosti. A-Derma linija je ekspert za zaštitu i njegu fragilne kože, a svoju učinkovitost duguje duguje Rhealba® zobi, jedinstvenoj biljci čije blago djelovanje pruža fragilnoj koži potrebnu njegu i zaštitu. Iz bijele čiste zobi, selekcionirane među više od 80 sorti, izdvojili su dragocjene djelatne tvari, za dobrobit kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem. Upravo je sunce jedan od glavnih uzročnika fragilnosti kože, pa će pod utjecajem UV zraka normalna koža postati fragilna, a fragilna još više oslabljena.

Štetno djelovanje sunca očituje se na 3 razine:
1. uzrokuje opekline na površini kože
2. oslabljuje zaštitnu barijeru
3. uzrokuje oksidaciju, oštećenja DNA i stvaranje toksičnih metabolita na staničnoj razini

Upravo iz toga razloga formulacija A-Derma Protect linije nudi trostruku zaštitnu funkciju od sunca:

1. Štiti površinu kože. Prvi razina je UVA-UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani sustav zaštitnih filtera (Tinosorb S, Tinosorb M, Parsol 1798, Uvasorb HUB). Riječ je o ultra-sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti koju odlikuje optimalan broj filtera, velike molekularna masa, fotostabilnost te vodootpornost.

2. Ojačava funkciju barijere. Budući da ni jedan sustav filtera ne štiti kožu 100% od UV zraka, potrebno je ojačati funkciju barijere. Za to je zaslužna A-Dermina inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, čije je djelovanje na fragilnu kožu patentirano.

3. Čuva stanice od oštećenja. Ulje izdanaka Rhealba® zobi, osim zbog svog sadržaja Barriestolide®-a, važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: čuva stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu na 3 načina: djeluje kao antioksidans, čuva DNA stanica i detoksicira.

A-Derma Protect linija sastoji se od 4 proizvoda: FLUID za normalnu do mješovitu fragilnu koža odraslih (40ml, MPC=108,00 kn), KREMA za normalnu do suhu fragilnu kožu odraslih, (40 ml MPC=108,00 kn), AD KREMA za kožu djece i odraslih sklonih atopiji (150 ml, MPC=217,00 kn) te AH obnavljajući losion nakon sunčanja za fragilnu kožu djece i odraslih (250 ml MPC=178,99 kn)

A-Derma Protect AD krema jedinstveni je proizvod za zaštitu od sunca namijenjen koži sklonoj atopiji. Ultra-sigurna formula (bez alkohola, parabena, parfema, oktokrilena, cinamata, fenoksietanola) odlične podnošljivosti koja je obogaćena emolijentnim kompleksom.

A-Derma Protect AH obnavljajući losion nakon sunčanja hidratizira i obnavlja kožu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, obnavlja kožnu barijeru zahvaljujući Barriestolide®-u i štiti stanice nakon izlaganja suncu zahvaljujući ulju izdanaka Rhealba® zobi.

A-derma daruje čitatelje tportala s A-Derma Protect SPF 50+ i A-Derma Protect AD kremu SPF 50+ kremama, a dobitnice su Vedrana Matak(Sisak) i  Sanja Polović(Dubrovnik).