s potpisom Ralpha Laurena

Pogledajte vjenčanice Jennifer Lopez iz svih kutova: Udala se u jednoj od najraskošnijih kreacija, a kasnije odjenula još dvije nevjerojatne haljine

24.08.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka pratilo se pod povećalom, a mnoge je zanimala vjenčanica u kojoj je mladenka zasjala na svoj veliki dan. J.Lo itekako zna odabrati upečatljive stajlinge, a nije razočarala ni ovog puta – odjenula je čak tri vjenčanice, sanjive i prekrasne kreacije s potpisom Ralpha Laurena

Mladenka Jennifer Lopez za vjenčanje s novo-starom ljubavi Benom Affleckom tijekom proteklog vikenda presvukla se nekoliko puta, a što je sve nosila podijelila je s obožavateljima putem svog biltena On the JLo.

Haljine u kojima je Jennifer Lopez zablistala na vjenčanju priličile su ikoni stila. U potrazi za savršenom vjenčanicom obratila se svom sugrađaninu iz Bronxa, Ralphu Laurenu, da dizajnira tri upečatljive haljine koje je nosila u subotu 20. kolovoza u Georgiji, gdje je konačno izrekla sudbonosno 'da' Afflecku.

Nakon što su se prošlog mjeseca vjenčali na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu i otputovali na medeni mjesec u Pariz, mladenci su slavili svoje vjenčanje tijekom glamuroznog vikenda s obitelji i prijateljima u Riceborou u Georgiji. Tom prilikom Jennifer Lopez je zabljesnula u tri kreacije iza kojih stoji dizajnerski tim Ralpha Laurena.

Superzvijezda se do oltara prošetala u haljini Ralpha Laurena izrađenoj po narudžbi. Više od 1000 mekih platnenih rupčića ručno je pričvršćeno na haljinu kako bi se stvorila voluminozna suknja s volanima i 'kako bi se kreirala eterična verzija klasične haljine Ralpha Laurena s visokim ovratnikom', navodi Vogue. Ovom kraljevski otmjenom izgledu dodan je dugačak veo.

'Haljine su bile kao iz snova… hvala ti Ralph Lauren', napisala je Jennifer u svom biltenu, u kojem je podijelila i skice samog dizajna haljine, kao i probe. 'Uskoro ću podijeliti još nekoliko slika i slasnih detalja o našem velikom danu na The JLo…,' dodala je i zasigurno zagolicala maštu obožavatelja.

Kasnije se Jennifer presvukla u zapanjujuću bisernu haljinu koja je imala mikronabore od svilenog tila, biserne ukrase i kristale Swarovski. Ovu zapanjujuću kreaciju ručno je vezlo čak 30 ljudi, a za ovaj jedinstven dizajn otvorenih leđa bilo je potrebno čak 700 sati rada.

Treća mladenkina haljina, također djelo po narudžbi s potpisom Ralpha Laurena, imala je elegantnu siluetu sirene i kapuljaču koja se može skinuti. Glamurozna i baš u stilu J.Lo, kreacija je imala istaknut ovalni dekolte i gola leđa, a bila je ukrašena kristalima Swarovski različitih veličina.

Mladoženja se pak držao klasike u bijelom smokingu Ralph Lauren Couture, crnim hlačama i s odgovarajućom leptir-mašnom. Njihovo petero djece - Violet (16), Seraphina (13) i Samuel (10), koje Affleck ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, te Jenniferini 14-godišnji blizanci Max i Emme iz prethodnog braka s Marcom Anthonyjem - također su nosili bijele kreacije Ralph Lauren Couture.

Jenniferin stilist Rob Zangardi, koji godinama sa svojom partnericom Mariel Haenn surađuje sa superzvijezdom, podijelio je njezinu fotografiju u trećoj vjenčanoj haljini na Instagramu, napisavši: 'Najljepša mladenka koja je ikada postojala.'

Jennifer i Ben vezu su prvotno započeli u srpnju 2002., a zaručili su se u studenom te iste godine. Kasnije su odgodili vjenčanje koje se trebalo održati u rujnu 2003. godine. Svoju vezu obnovili su gotovo dva desetljeća kasnije, a Jennifer je jednom prilikom za magazin People izjavila: 'Prekrasno je što se ovo dogodilo na ovaj način, u ovom periodu naših života u kojem zaista možemo cijeniti, slaviti i poštivati jedno drugo.'

Ben ju je zaprosio u travnju davši joj prekrasan zeleni dijamantni prsten, u boji koja je simbolična za nju. 'Uvijek sam govorila da je zelena boja moja sretna boja', rekla je tada. 'Shvatila sam da postoji mnogo trenutaka u mom životu u kojima su se događale nevjerojatne stvari dok sam nosila zeleno.'

Proslava njihovog vjenčanja, na kojem su izmijenili zavjete tijekom 45-minutne ceremonije pred 135 prijatelja i članova obitelji, održana je na Affleckovom imanju od 87 hektara u rezervatu Hampton Island, a vodio ju je životni trener i pisac Jay Shetty. Izvor blizak paru otkrio je za magazin People da ta lokacija ima posebno značenje za par. 'Ben je kupio to imanje prije 20 godina, kada su se prvi put zaručili. Posebno su vezani za to mjesto, a prošli tjedan je bio i Benov 50. rođendan te je imalo smisla organizirati to upravo tada', dodao je izvor blizak paru.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju