s potpisom vere wang

Udala se Haley iz 'Moderne obitelj' i svojim izgledom sve ostavila bez riječi: Za dan iz snova odjenula je čak dvije vjenčanice, jednu ljepšu od druge

23.08.2022 u 10:03

Bionic
Reading

Američka glumica i zvijezda serije 'Moderna obitelj' Sarah Hyland i reality zvijezda Wells Adams, nakon što su više puta odgađali vjenčanje, napokon su izmijenili bračne zavjete. No čini se kako se čekanje itekako isplatilo, a mladenka je zablistala u čak dvije kreacije s potpisom Vere Wang koje oduzimaju dah

Sarah Hyland i Wells Adams, radijski voditelj koji je široj javnosti poznat kao bivši natjecatelj televizijskog showa 'Gospodin Savršeni' te kao barmen iz serije 'Bachelor in Paradise', zavjetovali su se na vječnu ljubav na prekrasnoj ceremoniji na otvorenom održanoj u vinariji Sunstone u Santa Ynezu u Kaliforniji. 31-godišnja glumica, najpoznatija po ulozi u seriji 'Moderna obitelj', sve prisutne ostavila je bez daha u vjenčanici Vere Wang s otvorenim ramenima.

Nakon ceremonije vjenčanja i fotografiranja Sarah se za svečanu večeru presvukla u još jednu zadivljujuću kreaciju slavne dizajnerice.

Za ceremoniju vjenčanja Sarah je nosila doista impresivnu kreaciju - svilenu balsku haljinu svijetle boje slonovače s izrezom u obliku srca, ručno nabranim steznikom, rukavima od francuskog tila i visokim prorezom. Kako je otkrila sama Vera Wang, dugački veo od talijanskog tila imao je ručno apliciran obrub od makrame čipke.

Mladenka je svoju dugu smeđu kosu skupila u nisku punđu, a meki pramenovi nježno su joj uokvirivali lice. Vjenčani stajling koji oduzima dah upotpunila je bijelim salonkama s kristalima, dijamantnom narukvicom i dijamantnim naušnicama.

Kad je došlo vrijeme za zabavu, Sarah se presvukla u tanju, mekanu bijelu haljinu od talijanskog krepa s lijepo oblikovanim dekolteom, ručno postavljenom makrame čipkom i drapiranim rukavima od talijanskog tila.

Vera Wang, slavna dizajnerica koja je također dizajnirala vjenčanice za slavne dame kao što su Mariah Carey, Ariana Grande i Gwen Stefani, svojevremeno je za Page Six Style rekla kako nastoji 'ponuditi ženama priliku da odaberu nešto posebno za svadbeni stajling – da istraže vlastitu kreativnost, vlastite tipove tijela, načine slavlja i odijevanja.'

Omiljeni baremen iz showa 'Bachelor in Paradise' zaprosio je glumicu, koju gledatelji najbolje pamte po ulozi Haley iz serije 'Moderna obitelj', u srpnju 2019., nakon gotovo dvije godine veze, no njihovo vjenčanje prvotno planirano za kolovoz 2020. dvaput je odgođeno zbog pandemije.

Srećom, ova je godina ipak bila njihova, a na vjenčanje su im došli brojni slavni prijatelji. Influencerica i glumica Ciara Robinson dobila je ulogu kume, a djeveruše su bile Vanessa Hudgens i glazbenica GG Magree.

Uz Adamsove prijatelje iz reality showa, na vjenčanju su bili nladenkini prijatelji i kolege iz serije 'Moderna obitelj', uključujući Sofiju Vergaru, Julie Bowen, Nolana Goulda i Jesseja Tylera Fergusona, koji je predvodio vjenčanje svoje TV nećakinje.