TRENDI KRPICE

Popularni komadi s polica Zare za kojima žude sve modne ovisnice

19.10.2018 u 09:32

Bionic
Reading

Kao i svake sezone i ove je na površinu isplivalo nekoliko Zarinih komada koji će dominirati narednih mjeseci. Prošle jeseni bile su to combat čizme s biserima koje će sada zamijeniti nekoliko jednako uzbudljivih poslastica s polica popularnog španjolskog diva za koje se procijenjuje da bi se uskoro mogli rasprodati

Sjećate li se popularnog Zarinog kimona za kojim su ludjele trendseterice diljem svijeta? Poznate trendseterice odabrale su najnovije Zarine favorite koji su već preplavili omiljenu društvenu mrežu Instagram, a mi smo saznali koje.

1. Zmijski uzorak

Već i ptice na grani znaju da je životinjski print ove sezone ultimativni 'must have', no osim jednako neodoljivog leopard printa, zmijski uzorak je ove jeseni proglašen najpoželjnijim. Barem ako je vjerovati vodećim trendsetericama koje su odjevene u zmijski uzorak od glave do pete.

2. Smeđa boja

Već smo pisali o omiljenoj smeđoj boji koja će dominirati ove jeseni. Na policama trgovina moguće je pronaći uistinu bezbroj komada u smeđoj boji, od chic topića, preko pletenih vesti i kaputa, do cipela, a ova četiri Zarina komada itekako se isplati ugrabiti dok još nije kasno.

3. Statement haljina

Zarina jesenska kolekcija prepuna je efektnih haljina koje bismo voljeli imati u svom ormaru - od jednostavnih, a efektnih asimetričnih modela i haljina na preklop koje laskaju svakoj figuri do trenutno popularnih svilenih i satenskih haljina s uzorkom marama.

4. Sandale s remenčićima

Iako je ljetna sezona odavno završila, trgovine su prepune sandala, posebice onih s tankim remenčićima koje je moguće isfurati i na čarape. Ova četiri Zarina modela već sad su najtraženiji noviteti koji se neće još dugo zadržati na policama.