BY MONIKA SABLIĆ

Pogledajte tople haljine za hladne dane

11.09.2012 u 10:08

Bionic
Reading

Splitska dizajnerica Monika Sablić ove jeseni na Cro A Porter pistu donosi novi pogled na modu rezerviranu za hladnije dane, a sve odiše čistom romantikom...

Haljina je bila i ostala vječna inspiracija Monike Sablić, a u novoj modnoj priči ona je dobila novu dimenziju. Pročišćene i mirnije linije naglašenijeg volumena novi su individualistički potpis koji dizajnerica predlaže za nadolazeću jesen/zimu.

Čistoća dizajna prisutna je od kroja do odabira boja i izbora materijala. Upotrebom čipke, svile i organdija naglašena je ženstvenost, a seksipil suptilno prikriven. Monikina žena ove sezone izrazito je romantična i predstavnica novog modernog i mirnijeg stila. Pretežito svjetlije kreacije stvorene su za isticanje ženstvenosti na romantičan i pomalo umirujući način, dok će haljine od čipke i baby doll kroja izmamiti uzdahe i svojom jednostavnošću uklopiti se u sve modne stilove.

Nije tajna da sve žene vole romantiku i da sanjare o vječnoj ljubavi koja će ih činiti sretnim do kraja života - upravo takve djevojke svoju romantičnu stranu vole iskazati i načinom odijevanja. Stoga ne čudi da će se sve romantične duše na prvi pogled zaljubiti u Monikine haljine.

Upravo u ovoj kampanji sama dizajnerica zaigrala je glavu ulogu modela i na poseban način svoj dizajn približila svim ljubiteljima mode. Kao kulisa ove kampanje poslužio je prekrasan, pomalo nostalgičan ambijent splitske Vile Dalmacije.