Kolekcija koja oduzima dah

Nova kolekcija Monike Sablić savršena je pozivnica za glamurozan provod kakvih nam u ovim izazovnim vremenima najviše nedostaje!

29.11.2021 u 16:49

Bionic
Reading

Splitska kreatorica predstavlja nam se sa šest šik kreacija, a zvijezde njezine nove kolekcije su svečana odijela te sakoi

Naglasak je stavljen na sjajnim materijalima pa tako odijela od brokata i saten svile prate dva šljokičasta sakoa koji se mogu nositi i kao haljine.

Za kolekciju naziva „Bella ciao” kreatoricu je nadahnula najluđa noć u godini u kojoj bi se svaka žena trebala osjećati poput zvijezde. To se najbolje vidi u odabiru moćnih boja kao što su crna, bijela, blagdanski crvena te lila koja je već neko vrijeme hit izbor za svečane prigode, a posebnost njezine nove kolekcije su atraktivni dodaci.

Monika Sablić 2021 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sakoi su ukrašeni blještavim kamenčićima i broševima izrađenim od raznobojnog štrasa, koju je za Moniku izradila dizajnerica nakita Sanda Bekavac. Atraktivne fotografije snimljene su u atelijeru splitskog likovnog umjetnika Matka Trebotića čiji su se monumentalni radovi savršeno uklopili s blještavilom kolekcije.

Na želju brojnih poklonica njezine mode Monika se i ovoga puta prihvatila uloge modela, a taj je zadatak sjajno odradila zahvaljujući i fotografu Ivanu Gudiću te vizažistici Josipi Ćaleti. Monikina zimska bajka nastavak je njezine ljetne kolekcije koja je također bila u znaku glamura, a kojom je kreatorica proslavila deset godina rada svog modnog atelijera.

Više možete pogledati na službenoj Facebook stranici.