JEDINSTVENA PRILIKA

Pogledajte što sve Kim Kardashian prodaje na eBayu

31.08.2012 u 10:31

Bionic
Reading

Najnoviji dečko Kim Kardashian, slavni reper i modno osviješteni Kanye West zavirio je u ormar svoje odabranice, nagovorivši je da se riješi većine odjevnih predmeta na koje je naišao. Poslušna Kim je to i učinila i velik dio svog ormara odlučila staviti na prodaju po iznimno pristupačnim cijenama na eBayu

Kao što se da pretpostaviti, iza odjeće slavne Kim Kardashian stoje velika dizajnerska imena, od Alexandera McQueena do Dolce & Gabbane. Sav prihod koji Kim dobije od prodaje svojih odjevnih komada proslijedit će u dobrotvorne svrhe.

Kim nije jedina iz obitelji Kardashian koja se odlučila riješiti nepotrebnih krpica u ormaru, jer isto su učinili i ostali članovi njezine velike obitelji, pa se tako Kourtney Kardashian odlučila riješiti svoje trudničke odjeće, dok se njezin odabranik Scott Disick riješio mnoštva sportskih majica i košulja koje je donedavno nosio.

Fanovi slavne obitelji, osim što mogu pratiti svaki njihov pokret na malim ekranima, sada mogu biti i obučeni u njihove dizajnerske krpice. Cijene odjevnih komada koji su se našli na eBayu ovisit će o cjenkanju zainteresiranih fanova i kupaca.