STIŽE KRALJEVSKA BEBA

Pogledajte raskošnu bolničku sobu Kate Middleton

11.07.2013 u 10:31

Bionic
Reading

Do dolaska kraljevske bebe na svijet ostalo je još samo nekoliko dana, a možda i sati. Kate Middleton i princ William u potpunosti su spremni za prinovu, a buduća će majka imati pravi kraljevski tretman u bolnici

Kate Middleton rodit će kraljevsku bebu u istoj bolnici u kojoj je njezinog supruga rodila princeza Diana 1982. godine.

Ispred St. Mary's Hospital u Londonu gomile fotografa već danima stoje sa stativima i fotoaparatima ne bi li među prvima fotografirali budućeg nasljednika.

Soba u kojoj će Kate boraviti s prinovom dizajnirana je za pružanje komfora i privatnosti. Majka će imati priliku boraviti u prostranoj sobi s velikom kupaonicom, satelitskim programom, hladnjakom i pristupom internetu, a svako jutro u sobu će joj stizati dnevne novine.

Prijatelji i obitelj slobodni su posjetiti pacijenta u bilo koje doba dana, iako se to ne preporučuje od 14 do 15.30 sati. Ako netko od njih poželi prespavati, na raspolaganju im je poseban krevet za goste.

Mlade roditelje u sobi će dočekati bogata vinska karta i šampanjac ako požele nazdraviti dolasku prinove. Bolnički tim brine se za posebne prehrambene, kulturne i vjerske zahtjeve svakog pacijenta.

Daily Mail procjenjuje da će Katien boravak u bolnici stajati oko 15 tisuća dolara, a porodit će je dr. Marcus Setchell, dugogodišnji doktor kraljice Elizabete.