PRESLATKA JE

Pogledajte prve fotografije Blue Ivy Carter

11.02.2012 u 12:36

Bionic
Reading

Iako su fotografije svoje kćeri Blue Ivy Carter mogli prodati nekom časopisu za popriličnu svotu novca, poznati glazbeni par Jay-Z i Beyonce odlučili su ih objaviti na društvenoj mreži Tumblr

'Podijelite s nama radost koju osjećamo kao obitelj. Hvala vam što ste poštovali našu želju za privatnošću u periodu koji nam je promijenio život', poručio je slavni šoubiz par.
 

 Blue Ivy Carter

Jay-Z (42) i Beyonce (30) objavili su fotografije male Blue Ivy Carter snimljene u njihovom domu.

Inače, ponosni su roditelji nedavno i sudski zaštitili ime svoje kćeri. Mediji u Sjedinjenim Državama objavili su da su pjevačica i reper sudski registrirali i zaštitili ime svoje jednomjesečne kćeri Blue Ivy rođene 7. siječnja.

Jay-Z i Beyonce popunili su formular u američkom Uredu za izume i zaštitne znakove i time su zakonski onemogućili da drugi koriste ime njihove kćeri. Tim postupkom definirano je da jedino Beyonce i Jay-Z mogu koristiti ime Blue Ivy za bilo koji proizvod ili poduzetničku inicijativu.

Nedavno je objavljeno da se o mezimici slavnog para brine čak šest dadilja te da je bočica Blue Ivy ukrašena ružičastim safirima.