KUĆA IZ SNOVA

Pogledajte novu kuću Jennifer Hudson

02.12.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Poznata glumica i pjevačica pohvalila se novom kućom, novom linijom tijela zbog koje je skinula četrdeset kilograma, a ističe da je samo čudom izbjegla pucnjavu u kojoj su poginuli njezina mama i brat

Možda je posljednjih godina sve vitkija u struku, ali očito ne i u novčaniku. Tridesetogodišnja pjevačica i glumica Jennifer Hudson kupila je novu rezidenciju u Chicagu: šest spavaćih soba, sedam kupaonica, grijana garaža, kućno kino… dvije praonice rublja.

Palača je smještena u luksuznom predgrađu Chicaga Burr Ridge. Prema procjeni Zillow.com koju prenosi Daily Mail, imanje vrijedi gotovo tri milijuna dolara. Tu je i luksuzna kuhinja, podovi od trešnjina drva i još stotinu sitnica koje dižu cijenu nekretnini. Kuća ima puno soba za zabavu: velika glazbena soba s glasovirom i salon za igre. Naravno, za prijam gostiju uređen je prostrani prostor za večere.

Tako se Jennifer Hudson nastanila u gradu u kojem je rođena i odrasla. Tu su u obiteljskoj tragediji u obračunu vatrenim oružjem ubijeni njezina mama i brat - dogodilo se to u njihovoj kući prije tri godine. Nakon tragedije, glumica nagrađena Oscarom povukla se na nekoliko mjeseci iz javnosti, a potom je rekla da je svjesna kako je i sama mogla biti žrtva, no srećom u nesreći u tom je trenutku bila na nastupu svog zaručnika Davida Otunga, koji se borio u World Wrestling Entertainment.

'Bio je to slučaj koji mi je spasio život', izjavila je poslije Ebony Magazineu, 'zato što nisam bila kod kuće sa svojom mamom. David me pozvao da letim s njim u Floridu, umjesto da se vratim svojima u Chicago. I zato sam još uvijek tu.'

Dok je bila na Floridi, njezina majka Darnell Donerson (57) i njezin brat Jason (29) brutalno su ubijeni. Za zločin je optužen William Balfour, ekstravagantni suprug njezine sestre Julie.

Nešto poslije Hudson se angažirala kao glasnogovornica udruge Weight Watchers: slijedeći njihov program, izgubila je četrdeset kilograma. Nakoć zaobljena zvijezda poprimila je sitnu građu, toliko da je u američkim TV-emisijama zezaju da nosi veličinu 0 (najmanji konfekcijski broj u američkim trgovinama).
'To baš nikada nisam tvrdila', brani se zvijezda, 'i sada me razapinju tvrdeći da šaljem krivu poruku i pozivam ljude da drastično mršave. A za to se nikada nisam zauzimala'.