S POTPISOM DANIJELE

Pogledajte narukvice koje su zaludile svijet

07.11.2013 u 10:57

Danijela Martinović za Cruciani

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Cruciani

Bionic
Reading

Splitska glazbenica Danijela Martinović postala je dio svjetske elite kao prva zvijezda iz regije s vlastitom linijom narukvica Cruciani. Narukvice se mogu pronaći diljem naše regije, a uskoro i diljem svijeta

Danijela Martinović prva je regionalna zvijezda s vlastitom linijom svjetski popularnih narukvica Cruciani. Posljednjih godina Danijela je zaštitno lice talijanskog brenda, a sada je Cruciani svrstao Danijelu u elitno društvo malobrojnih svjetskih zvijezda koje se mogu pohvaliti vlastitom linijom narukvica koje su zaludile svijet.

'Presretna sam zbog nove linije narukvica. Cruciani, kao jedan od najprestižnijih talijanskih brendova, ukazao mi je veliko povjerenje odabravši me u elitno društvo svjetskih zvijezda čije lice krasi omote Cruciani narukvica. Svaka od ovih narukvica nosi određenu poruku, a moje krasi simbol djeteline s četiri lista pa se nadam da će mnogima donijeti sreću i pozitivnu energiju koja nam je svima toliko potrebna!', izjavila je Danijela Martinović.

Cruicani narukvice s likom Danijele Martinović dostupne su u cijeloj regiji, a uskoro će se naći u prodaji i diljem svijeta. Naša je glazbenica prva i jedina regionalna zvijezda koju je ovaj prestižni talijanski brend odabrao za zaštitno lice.

Nesvakidašnja priča o narukvicama koje su osvojile svijet i do sada prodane u više od osam milijuna primjeraka započela je 2011. godine u Italiji. Obiteljska tvrtka Cruciani, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda od tekstila, na tržište je lansirala umjetninu u tehnici makramé - Cruciani narukvice.

Dugi redovi ispred butika Cruciani u Italiji su nagovještavali društveno-ekonomski fenomen sezone 2011/2012. koji se nastavlja i dobiva novu dimenziju. Svaka narukvica ima svoju poruku. Ljubav, sreća, sloboda - samo su neke od njih. Raznih su oblika, a predstavljene su kako za žene, tako i za muškarce.

U Hrvatskoj su ove hit narukvice dostupne u poslovnicama Zlatarne Celje, Douglas parfumerijama te Heruc galeriji.