PET RAZLIČITIH STAJLINGA

Pogledajte kako Nikolini Pišek stoje nove frizure

02.03.2011 u 08:59

Bionic
Reading

Stara narodna poslovica kaže da nezadovoljna žena mijenja ili dečka ili frizuru. Kad je u pitanju Nikolina Pišek, narodnim poslovicama ne treba vjerovati jer ona je žena koja pomiče sve granice. Umjesto jedne promijenila je pet frizura i svaka joj stoji fenomenalno

Lijepa voditeljica prepustila je svoju dugu kosu timu zagrebačkog ekskluzivnog frizerskog salona GT. Pod kreativnim vodstvom Zvonimira Franića, mlade nade hrvatskoga hair stajlinga, isprobala je pet frizura i svaka joj savršeno pristaje. Dok će se nekima najviše svidjeti ekstravagantna djela salona GT, Nikolinin favorit je romantična frizura gdje joj je kosa uvijena prema unutra.

'Oduševila me jednostavnost i funkcionalnost ove frizure. Prekrasna je, jednostavna, a ne sjećam se da sam ni na kojem snimanju imala sličnu', objasnila je Nikolina svoj izbor.
Nikolina je na cjelodnevnom snimanju bila savršeno strpljiva, a profesionalnost i prirodnost neke su od osnovnih karakteristika zbog kojih je salon GT upravo u njoj prepoznao svoje zaštitno lice. Druge Nikolinine karakteristike koje su privukle salon GT su

hrabrost i sloboda.

'Zvonimira poznajem već dugo, a kada mi je objasnio kako salon GT funkcionira, koliko je tu kreativnosti uneseno u svaku frizuru, koliko vedrine i volje, nisam mogla odbiti suradnju. GT je najekskluzivniji salon u Hrvatskoj, nije me bilo strah prepustiti se u ruke njihovoga tima. Najbolji su', izjavila je Nikolina koja je, kad su u pitanju promjene, jako hrabra i pravi je uzor mnogim ženama.

'Nikolina je hrabra kada se radi o naglim promjenama. Upravo smo zbog toga odlučili na njoj prikazati svih pet frizura kampanje. Vjerujemo da će mnogi prepoznati njezinu hrabrost i sami u sebi pronaći istu tu hrabrosti za promjene koje donose radost u život', rekao je kreativni voditelj frizerskog tima salona GT, Zvonimir Franić.
Za fotografije kampanje GT-a zaslužan je Goran Matijašec, za make-up Ivana Hotti, a frizuru salon GT koji poziva sve hrabre i one malo manje hrabre da ih posjete.