ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Pogledajte kakav si je luskuzni dom priuštila Kristen Stewart

16.10.2012 u 10:56

Bionic
Reading

Glumica i zvijezda sage 'Sumrak' Kristen Stewart donedavno je medijske stupce punila viješću o aferi s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, a nakon što joj je dečko Robert Pattinson navodno oprostio nevjeru, Kristen se bacila u šoping te si priuštila velebni novi dom

Mlada glumica Kristen Sewart počastila se novom kućom koja se nalazi u Los Angelesu, a za velebno zdanje koje se proteže na više od 312 četvornih metara glumica je izdvojila vrtoglavu svotu od 2,2 milijuna dolara, nešto manje od 13 milijuna kuna.

Bajkovita ružičasta vila iz koje puca predivan pogled ima četiri spavaće sobe te četiri veće i jednu manju kupaonicu. Moderna vila okružena palmama ima prostrani dnevni boravak, kuhinju u boji drveta s otokom te veliki blagovaonski stol. Uređenu vrlo minimalistički, vilu krase moderni komadi namještaja, a posebnu čar daju velike staklene stijene.

Najljepši dio kuće definitivno je prostrana terasa djelomično natkrivena, prepuna zelenila i s predivnim pogledom na grad i gradska svjetla. Dvorište kuće krasi i bazen kojemu posebnu čar daje domišljato smještena rasvjeta koja pruža romantični ugođaj.