MEDENI MJESEC KAO IZ BAJKE

Pogledajte idilično mjesto na kojem je uživala Sofia Vergara

02.12.2015 u 19:22

  • +6

Luksuzni resort Parrot Cay

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Odmah nakon vjenčanja Sofia Vergara i Joe Manganiello uputili su se na bračno putovanje. Odlučili su se za otok u privatnom vlasništvu, u otočju Turks i Caicos, a odsjeli su u luksuznom resortu Parrot Cay, u kojem najam najjeftinije vile stoji 5.200 dolara po noćenju

Smješteno nešto južnije od Bahama, otočje Turks i Ciacos krije brojne prekrasne lokalitete na kojima se već godinama odmaraju brojne zvijezde u potrazi za savršenim mirom. Njih su primjerice Josip Radeljak Dikan i Vlatka Pokos svojedobno odabrali za mjesto svog vjenčanja, a na njima su se vjenčali i slavni parovi poput Bena Afflecka i Jennifer Garner te Brucea Willisa i Emme Heming. Ondje svoje luksuzne vile posjeduju i Donna Karan i Keith Richards.

Sofia Vergara i Joe Manganiello u tamošnjem božanstvenom krajoliku kao stvorenom za uživanje u plavetnilu oceana, bijelom pijesku i pitomim lagunama proveli su samo tjedan dana jer se glumica morala vratiti na set serije 'Moderne obitelji'.

Sa svojih 400 hektara otok pruža dovoljno privatnosti pa se gosti ondje rijetko ili nikako ne susreću, što osigurava visoku razinu privatnosti i intimnosti. Gosti koji su u potrazi za nekom aktivnosti uživat će u vožnji kajakom ili veslanju iako ih se većina zbog vrlo smirene i opuštajuće atmosfere otoka prepušta šetnjama ili samo gušta dremuckajući.

We will never forget this place❤️❤️❤️#parrotcaybycomo @realrobertearl

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on