Kupnjom šalice u pomažete projektu

Podržavanjem akcije 'Ne šparaj na ljubavi' darujete novu priliku mladim ljudima

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: JOSIP MATIC REAL GRUPA

Još uvijek stignete pomoći štićenicima Zajednice Cenacolo

Društveno odgovorna i humanitarna akcija tvrtke SPAR i Zajednice Cenacolo naziva 'Ne šparaj na ljubavi' zbog velikog je interesa još uvijek u tijeku u svim većim trgovinama SPAR-a. Šalice oslikane inspirativnim, zabavnim porukama i ilustracijama jedinstven su poklon, a nastale su na radionicama unutar Zadruge 'Pontes Salutis' (Mostovi spasa), pokrenutoj na inicijativu Zajednice Cenacolo.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zajednica Cenacolo djeluje već četvrt stoljeća i nudi prostor u kojem se mladima suočenima s problemom ovisnosti kroz molitvu i rad pomaže u ponovnom stjecanju odgovornosti i izgradnji dostojanstva te im se pruža potpora kako bi pronašli ispravan put i stvorili priliku za novim početkom. 

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: JOSIP MATIC REAL GRUPA

Akcija 'Ne šparaj na ljubavi' namijenjena je izdvajanju sredstava za Zajednicu Cenacolo, čijim se štićenicima ovom konkretnom, financijskom potporom omogućava bolja svakodnevica, a posljedično im se uvelike olakšava proces resocijalizacije, tj. vraćanja u normalni društveni život.

Kupnjom samo jedne šalice u SPAR trgovinama pomažete projekt Zajednice Cenacolo i njihovim štićenicima darujete nadu za novim, boljim životom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!