STARE I NOVE CIJENE

Počela sniženja, evo što se isplati uloviti!

28.06.2013 u 08:00

  • +55

Sniženja, ljeto 2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Još niste osjetili onu šoping groznicu koja svakoga zahvati čim krenu sniženja po gradu? Bez brige, kad uđete u prvi dućan - ponijet će vas, jer većima je dućana odmah sve snizila za 30, pa i 40 posto... Pogledajte neke od naših ulova

Kad nas početkom ljeta iz izloga krenu mamiti veliki natpisi SNIŽENJE, ovih prvih 30 posto na sav asortiman zvuči itekako primamljivo. Ne samo što su cijene povoljnije, još nema gužva po dućanima, sve je uredno posloženo, ima svih brojeva i doista se isplati malo zaviriti u ponudu.

Sada je pravo vrijeme da se pokupe basicmajičice čija se cijena kreće od kakvih 39 kuna u HM-u, do primjerice oko sto kuna u Benettonu. Čak ćete i u mnogima omiljenom, ali nešto skupljem Dieselu kupiti majicu kratkih rukava za manje od 200 kuna. Hlače i traperice u boji, kakve vam srce poželi, također možete iskopati po sličnim cijenama.

Pravo je vrijeme i za haljinicu ili dugu haljinu, osobito ako imate točno neku određenu na umu i ne želite riskirati da se proda dok se nećkate.

Jednako tako snižene su i torbe i cipele, a znamo da modni dodaci stil znače. Stoga, usput u svakom dućanu obratite pozornost i na ove modne radosti.

Donosimo dio snižene ponude u Dieselu, Benettonu, Sisleyju, Penny Blacku, Clan Storeu, Zari, Mangu...