FESTIVALSKA MODA

Počela je Coachella, a ovo su najbolja modna izdanja prvoga dana

16.04.2016 u 18:03

  • +15

Coachella - festivalska moda

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zadnjih godina sve se više pažnje posvećuje stajlinzima na glazbenim festivalima, a taj trend započeo je na jednom od najpoznatijih glazbenih festivala, kalifornijskoj Coachelli koja u publici okuplja uvjerljivo najviše slavnih lica

Ni ove godina nije izuzetak, a već prvog dana Coachelle travnjacima su se prošetala brojne ljepotice u oskudnim vrućim hlačicama i boho chic izdanjima. Poznati festival ni ove godine nije propustila Paris Hilton koja je prvoga dana festivala odabrala dugu haljinu i to za taj stil pomalo neobične crne boje.

Boho chicu koji je zaštitni modni znak Coachelle bila je vjerna i Kendall Jenner koja se pojavila u kukičanoj haljini s malo izazovnijim gornjim dijelom, gomilom nakita i ravnim sandalama s remenčićima brenda Aquazurra. Manekenka Miranda Kerr odabrala je dugu suknju i top, dok su se za kratke hlačice odlučile glumice Emma Roberts i dugonoga brazilska manekenka Alessandra Ambrosio, ali i legendarna Cindy Crawford koja je na festivalu uživala u društvu supruga.

Moda na Coachelli više nego na bilo kojem drugom glazbenom festivalu pod velikim je utjecajem 70-ih pa ondje uvelike vladaju brušena koža, resice, puno modnih detalja, upadljivog nakita, stil kakav su nekad furala djeca cvijeća.

Coachella se održava u kalifornijskom mjestu Indio dva vikenda, od 15. do 17. travnja i od 22. do 24. travnja, a nastupaju Ellie Goulding, Guns N’ Roses, Ice Cube, Calvin Harris…