KRVAVI OBRAČUN

Pobjednik Big Brothera Hamdija Seferović prebio mladića

24.08.2010 u 21:35

Bionic
Reading

Pobjednik druge sezone reality showa Big Brother Hamdija Seferović, zajedno sa svojim prijateljima, pretukao je jednog mladića na parkiralištu noćnog kluba u Umagu

Hamdija Seferović (31), poznatiji pobjednik druge sezone reality showa Big Brother, sudjelovao je u tučnjavi koja se je 7. kolovoza odigrala na parkiralištu jednog noćnog kluba u Umagu, a u kojoj je stradao Neven Erceg (20) iz Zagreba.

Kako piše 24sata, Neven je s prijateljima htio automobilom napustiti parkiralište, no ispred automobila im se srušila mlada Romkinja. Erceg i prijatelji pohitali su da vide treba li joj pomoć, nakon čega je ona sjela na haubu njegova automobila odbijajući sići. Erceg je zatim zamolio dečke koji su bili s njom u društvu da je maknu s njegova automobila na što su oni počeli tući njegova prijatelja Marija Mrvelja.

U trenutku kada je Neven Erceg htio podići svog prijatelja i smjestiti ga u auto kako bi ga odvezao u bolnicu, jer mu je bila razbijena vilica, na parkiralište je došao Hamdija sa šestoricom prijatelja, na poziv dvojice koji su pretukli Mrvelja. Hamdija je zatim nasrnuo na Ercega i počeo ga udarati po glavi, a u tome su mu pomogla još dvojica. Pobjednik Big Brothera razbio mu je arkadu i ozlijedio oko.

Ercegu i Mrvelju pomoć je pružena u bolnici u Umagu. Hamdija pak tvrdi kako je samo želio smiriti situaciju da ne bi došlo do incidenta. 'Iako sam želio primiriti situaciju, jedan od njih me iznenada svom snagom udario u leđa. Tada sam se okrenuo i ošamario ga i tu je nastala masovna tučnjava', ispričao je za 24 sata Seferović.