PRELIJEPA ALESSANDRA

Plemkinja u koži: Jedna od najbolje odjevenih princeza ponovno ima ludo dobru kombinaciju

07.10.2022 u 13:08

Bionic
Reading

Alessandra de Osma, prelijepa Peruanka koja je udajom za princa Christiana od Hannovera postala je princeza, jedna je od najstajliš pripadnica europske aristokracije

Miljenica modnog svijeta briljira u svakoj prigodi svojim modnim kombinacijama koje su uvijek pomno osmišljene, a njezin Instagram profil iz dana u dan broji sve više obožavatelja.

Sassa de Osma, kako je njezin nadimak, njeguje poseban modni stil, ujedno ženstven i elegantan, a velika je ljubiteljica jednostavnih, klasičnih outfita, koje nadograđuje unikatnim modnim detaljima.

Prije nego je postala princeza, lijepa Alessandra okušala se u ulozi modela i dizajnerice torbi, a da je njezin modni stil itekako zapažen, dokazuje i podatak da njezin profil na Instagramu ima više od 100 tisuća pratitelja.

Peruanka profinjene ljepote kad se radi o stilu, doista ne zna za greške pa je sad pokazala da je itekako upućena u najnovije trendove no uspješno ih dozira s puno stila.

  • +6
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: ANGULAR / The Photo One / Profimedia

Njezin stil je sofisticiran, no vrhunski elegantan i nikad previše nametljiv - kao stvoreno za trenutke kad ne želimo previše komplicirati, a opet želimo se osjećati dotjerano i lijepo.

Elegantna plemkinja na svom je Instagram profilu pozirala u modnoj kombinaciji za koju je dobila samo pohvale.

Jesenski tonovi poput tople boje duhana uvijek su u trendu, a Sassa se odlučila za zanimljiv korzetni top i hlače u toj nijansi koja ističe njezinu preplanulu put i tamnu kosu te je tako kreirala trendi look kojem je teško naći zamjerke.

Kosa podignuta u punđu i decentan make up zaokružili su ovu genijalnu modnu kombinaciju idealnu i za neke svečane prigode.