vraća se u modu

Plastični nakit upravo proživljava svojih 5 minuta slave

05.08.2017 u 08:32

Bionic
Reading

Volimo šarene i upečatljive modne dodatke koji u trenu podižu jednostavan ljetni stajling, pogotovo kada je riječ o nakitu. Vodeći svjetski dizajneri nakita pripremaju nam pravu modnu poslasticu. U modu se vraća trend na koji gotovo da smo zaboravili - plastični statement nakit

Modni detalj koji će nas potpuno osvojiti ove sezone je plastični nakit. Debele plastične narukvice, statement naušnice i lančići s plastičnim privjescima, kojima smo nekad bili zaluđeni, pa čak i plastični satovi, modni su dodaci koji upravo doživljavaju povratak na velika vrata.

Sjećate li se da je plastični nakit prije otprilike sedam, osam godina bio neizbježan modni dodatak? Šarene plastične narukvice, kojih smo nosili i po nekoliko komada na obje ruke, bile su apsolutni must have ukoliko ste željeli izgledati chic i biti u trendu.

Kao i svi modni trendovi, tako i ovaj proživljava svoju reciklažu u nešto drugačijem obliku. Ono čime ćemo ove sezone biti opsjednuti je statement nakit koji krase šljokice. Predimenzionirane svjetlucave naušnice, narukvice i ogrlice bit će neizostavan dio ormara svake trendseterice koja vjerno prati modna događanja.

Ukoliko ste zavirili u svibanjsko izdanje prestižnog britanskog Voguea, znate o čemu govorimo. Želite li ove sezone ne zaostajati za trendovima, onda je vrijeme da pronađete stari nakit koji ste spremili za bolje dane ili da se počastite chic komadom plastičnog nakita koji će se odlično uklopiti uz lepršavi ljetni stajling.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kakvi će se hit komadi nositi ove sezone.

  • +6
Plastični nakit koji ćemo obožavati ove sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije