ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Planetarna kretanja u siječnju: Pod okriljem Vodenjaka radit ćete i voljeti po svom

31.12.2022 u 07:32

Bionic
Reading

Dobrodošli u siječanj, zodijačka čeljadi. Preživjeli ste 2022., a sada je siječanj 2023. tu da nas uvede u novu godinu punu prilika i izazova

Prvi značajan planetarni tranzit u godini nastupa već u ponedjeljak 2. siječnja, kad Venera, planet estetike i putenih užitaka, ulazi u slobodoumnog Vodenjaka.

Ovaj Venerin položaj donijet će buntovničku energiju. Bez obzira na vaš ljubavni status, želite djelovati po svom ukusu. Ako ste slobodni, osjećate zahvalnost na svojoj neovisnosti, a ako ste u zdravoj partnerskoj vezi, tražit ćete vremena i prostora za svoje hobije, prijatelje ili napredovanje u poslovima.

U petak, 6. siječnja, obasjat će nas pun Mjesec u brižnom Raku, znaku povezanom s domom i domovinom. Budući da lunacije mogu dovesti emocije do krajnosti, postići ćete pun pogodak ako ostanete kod kuće i radite nešto opuštajuće.

Dani poslije uštapa donose dugoočekivan završetak Marsovog retrogradnog kretanja u Blizancima. Kad u četvrtak, 12. siječnja planet akcije, borbe i muške energije krene naprijed, mnogi će se osjećati poduzetnije i samouvjerenije na raznim životnim poljima, uključujući erotski.

U srijedu, 18. siječnja, i Merkur u Jarcu prestaje s retrogradacijom i najavljuje više reda u prometu, komunikaciji i poštivanju rokova. Već dva dana kasnije, u petak 20. siječnja, Sunce se pridružuje Veneri u Vodenjaku, a 21. siječnja tvori mladi Mjesec u istom znaku. Bit će to izvrsno vrijeme za odredjjivanje novih ciljeva i za uvodjjenje zdrave prehrane, režima vježbanja i općenito korisnih navika.

Snažne vodenjačke energije trajat će četvrtka, 26. siječnja, kad će Venera ući u romantične i empatične Ribe. Od tada očekujte intenzivniju intimnost i dublje razumijevanje u svim odnosima. Osjećat ćete se prihvaćenijim u društvu i djelovati za dobrobit zajednice.