HIT SPLITSKOG FESTIVALA

Pjesma posvećena Ani Sasso i Pipiju

Bionic
Reading

Studio Frendo stvorio je ljetni hit koji brzo ulazi u uho te će mnoge posjetiti na neka bolja vremena

Pjesma 'Pipi' prvi put će biti izvedena na Splitskom festivalu, a autor glazbe Srđan Šegvić, uz Tea Šoureka i koautor teksta, kaže kako je nastala prošle godine, u turobnom razdoblju dok se žuto piće koje je obilježilo dalmatinska ljeta nije punilo.

'Pjesma je hommage popularnom piću, spaja dva razdoblja, ono iz osamdesetih kad je nastao svevremenski spot za Pipi na Bačvicama i ovo današnje', objasnio nam je Šegvić, čiji su hitovi poput 'Mali dućan', 'Cvike za sunce' i 'Da je Smoje živ' obilježile zadnjih nekoliko splitskih ljeta.

Produkciju za 'Pipi' potpisuje Željko Brodarić Jappa, Sara Brodarić je uz Šegvića vokalistica, a kao dio Studija Frendo na binu će se popeti članovi Leut Magnetica, Luka Barbić i Pflaggma iz benda 'Cha jah ton'.

'Uvijek smo malo izvan konteksta Splitskog festivala, svaki put ispričamo neku svoju priču, to nam je najvažnije rekao je Slobodnoj Dalmacijii Srđan Šegvić, koji u trenutku nastanka nostalgične pjesme nije ni slutio da će se Pipi ponovno ove godine početi puniti.