CHIPPENDALES U ZAGREBU

Pišekica: Uživala sam u ženskom striptizu u Las Vegasu

09.10.2009 u 12:35

Bionic
Reading

Ususret nastupu Chippendalesa u Zagrebu, Nikolina Pišek, Mirna Berend i Marija Štrajh otkrile su svoj stav o golim i mišićavim frajerima

Večeras će u Tvornici kulture nastupiti Chippendalesi, najpoznatija muška striptiz atrakcija na svijetu. Mišićavi frajeri će striptizom pokušati oduševiti pripadnice ljepšeg spola, a neke od poznatih dama s javne scene otkrile su nam što misle o njima.

Nikolina Pišek izjavila je da je za nju striptiz sasvim normalna stvar, a pogotovo muški jer ih imamo prilike manje gledati od žena. I sama je bila na ženskom striptizu u Las Vegasu i oduševila se.

'Dečki su gotovo savršeno građeni i izvode koreografirane plesne točke s reduciranom odjećom, ne vidim tu ništa loše. Zašto se žene ne bi zabavile. Ja imam i doma jednog takvog, ali nikako da ga nagovorim da kupimo štangu', kazala je Pišekica o svom dragom Kiki Curaviću.



Mirna Berend
kaže da su joj dečki iz Chippendalesa zabavni i duhoviti više nego seksi. Ne njezinu žalost, neće ih moći gledati i smijati se jer je na putu.

'Ma meni je super muški striptiz. Mislim da je došlo vrijeme da se prestane misliti da su samo žene te koje plešu oko štange', kazala je komentatorica dnevnih događanja te dodala da su ljudima potrebne zabave poput striptiza.

Marija Štrajh, koja je i sama ugostila mušku striptiz skupinu, osam frajera iz Rusije, kaže da su joj Amerikanci degutantni te da im nikada ne bi gurala ruke u gaće.

'Meni je striptiz postao pomalo dosadan. Da ste me pitali prije par godina, možda bih i išla, ali ne vjerujem da ću otići u Tvornicu. Što se tiče dečki i njihovog nastupa, meni je sve to skupa degutantno jer ondje odlaze udavače i vrište, guraju im ruke u gaće - sve skupa nalikuje na jako jeftinu zabavu koju su oni vrlo dobro unovčili', rekla je Štrajh, koja je vodila kontroverznu emisiju 'Lizaljka'.

 



Nastup Chippendalesa u Nijmegenu