Ulovi super priliku

Pet torbica s potpisom s kojima ćete zablistati ove jeseni

21.09.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Modni svijet se slaže - ova jesen neće biti nimalo dosadna! Mnoštvo boja, oblika i pomalo ekstravagantnih ideja najviše dolazi do izražaja upravo na ženskim torbicama, koje su ‘must have’ ove sezone

A ono što ne moramo ni napominjati, ako uz sve to torbicu krasi dizajnerski potpis, nemojte sumnjati da ćete njome dovući dašak Pariza, Londona ili Milana na ulice svog grada.

Stoga smo izdvojili pet dizajnerskih torbica s potpisom koje vam samo bazzar.hr omogućuje da ih kupite po outlet cijenama.

Bez obzira koji modni stil njegujete, sigurno smo kako ćete pronaći barem jednu torbicu koja će ga izvrsno nadopuniti i još više istaknuti.

Piero Guidi, torba Circus

Ova torbica, kao i cijela kolekcija Magic Circus kojoj pripada, u pravom smislu riječi je - cirkus, i sigurno njome nećete ostati nezapamćeni gdje god se pojavili. Oslikana cirkuskim detaljima, u gotovo dječjem stilu, šarena i zaigrana, ostavlja dojam istovremene elegancije, kao i opuštenosti osobe koja je nosi. Tu je i neizostavni anđeo čuvar kao metalni privjesak na ručki, ali i na zaštitnom znaku ovog cijenjenog talijanskog dizajnera, čija filozofija kazuje da svatko od nas ima svog anđela čuvara, pa je logično da se pojavi i na omiljenoj torbi.

Drugačiji i osebujan dizajn odlično se slaže s praktičnosti ove ženske torbice, prvenstveno zbog ekokože, u koju će se zaljubiti svi ljubitelji prirode, ali i dvostruke ručke koja joj daje čvrstinu i osjećaj sigurnosti. Unutrašnjost torbe, koja se jednostavno osigurava zatvaračem preko cijele dužine, krasi jednostavnost velikog odjeljka spremnog za sve što žena može ponijeti te odvojeni džep sa zatvaračem, predviđen za novčanik, kartice ili druge vrijednosti, kao i poseban džep za mobitel - a to jednostavno rješenje rješava mnoge probleme.

Cijelu kolekciju Magic Circus Piera Guidija možete pronaći ovdje.

Torba Pierre Cardin

Teško da postoji ijedna žena koja nema, ili barem ne želi imati, nešto s potpisom Pierrea Cardina, velikog francuskog dizajnera. Iako već više od pola stoljeća iznova očarava žene širom svijeta svojim smjelim dizajnom, ovom se torbicom vratio u ranu mladost, kada je kao sin bogatog francuskog vinara u Italiji uživao u jesenjim bojama vinograda. Inspiraciju, kao i ime, za ovu torbu našao je u jednoj od ljepših jesenjih boja grožđa, bordoljubičastoj, točnije - Vinaccio

U potpunosti u jednoj boji, nježne linije dizajna zaustavlja samo vrlo vidljiv potpis Pierre Cardin te je torba idealna za jesenje izlaske u restorane, na razna događanja, jer će svojom elegancijom i smirenom jesenjom bojom doprinijeti da svaka modna kombinacija bude još upečatljivija. Zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti, dvostrukoj ručki i zatvaraču, ova torba od ekokože može se koristiti i u svakodnevnom životu i poslovanju.

Torba V 1969

Neobična torbica, originalnog dizajna, gotovo je savršena za svaki stilski izričaj, bilo da je riječ o odlasku na operu, bilo ležernom druženju s prijateljima. Talijanski dizajner luksuzne mode napravio je torbicu koja se, laganom transformacijom iz ručne u torbicu za rame, jednostavnim mijenjanjem ručki i remena, uklapa u dnevni casual look, ali i večernju eleganciju. Tome pridonosi opušteni izgled sa zatvaranjem s podesivom trakom, ali i upečatljivom bojom i ušivenom metalnom pločicom s ugraviranom logotipom.

Odličnih dimenzija, s unutrašnjosti organiziranom u više multinamjenskih džepova, zadovoljit će potrebe suvremenih zaposlenih djevojaka koje pored elegancije traže funkcionalnost svih svojih modnih dodataka.

Cijelu ponudu torbica V 1969 pronađite ovdje

Ruksak Trussardi 

Dok je prethodna torba uspjela kombinacija elegancije i funkcionalnosti, ovaj Trussardijev ruksak definitivno je jedan od najelegantnijih ruksaka koji se ove jeseni mogu vidjeti u modnom svijetu. Iako mu je osnovna namjena zadovoljiti potrebe moderne zaposlene žene koja sa sobom mora nositi niz tehnoloških pomagala, uključujući laptop, nježne zaobljene linije u kombinaciji s jesenjom bojom, velikim logom te emajliranim zatvaračima pokazuju kako se pri osmišljavanju ovog ruksaka puno vremena potrošilo upravo na njegov vizualni identitet. Bez obzira prebacite li ga preko jednog ramena ili koristite obje podesive naramenice, ne morate se brinuti da ćete izgledati kao školarka jer ovaj ruksak daje upravo suprotan učinak.

Kako mu je primarna namjena ipak zadovoljiti potrebe poslovne žene, prostrana unutrašnjost organizirana je s podstavljenom rukavicom za prijenosno računalo, čak četiri džepa, od kojih je jedan magnetni, a jedan zipni, te jedan, također zipni, vanjski džep. Teško da će nekome trebati više od toga.

Torba Made in Italia 

Za sve koji žele torbicu koja je u potpunosti drugačija od svega što se može vidjeti na našim ulicama, tu je savršeno ekstravagantna torbica Made in Italy. Svojom kombinacijom žute i crne boje, sa zlatnom kopčom i kratkom i čvrstom ručkom, djeluje kao da je ispala iz nekog filma znanstvene fantastike. Riječ je o beskompromisnoj kvaliteti, 100 posto proizvedenoj u Italiji, a isti je postotak i ekokože, dok je unutarnji umetak od antilopa.

Želite li zadiviti poslovne suradnike, tu je spomenuta kratka ručka, a gotovo je nevjerojatna transformacija kada se umjesto nje stavi prijenosni remen s kojim se torba prebacuje preko ramena i daje vrlo casual sliku o vlasnici. No, bez obzira kako se nosila, za ovom će se torbom svi okretati.

Pripremite se za modnu jesen, zablistajte na poslovnom ručku, izlasku s dragim ili druženju s prijateljima, jer samo uz kupon TPORTAL10 ostvarujete 10 posto popusta na sve proizvode iz ponude.

Cijelu ponudu ženskih torbica pogledajte ovdje