HIT KROJEVI

Pet modela traperica koji će vladati narednih mjeseci

14.06.2019 u 17:46

Bionic
Reading

Traperice nikada neće izaći iz mode, a iz sezone u sezonu samo se mijenjaju krojevi, a planirate li se uskoro počastiti nekim novim modelom, ovih pet inačica slove za najpopularnije u aktualnoj sezoni

Traperice opuštena kroja

Ovi specifični modeli traperica predstavljaju ležeran i udoban odabir u ljetnim mjesecima, a uz pravilno stiliziranje odlično će izgledati u večernjim, ali i poslovnim varijantama.

Bermuda hlače od trapera

Zahvaljujući slavnim damama poput Kim Kardashian West, nekoć omraženi odjevni komadi poput biciklističkih hlača ponovno su zavladali modnom scenom, a njihova traper inačica koja seže tik iznad koljena i ove sezone slovi za najpoželjniju.

Iako je još uvijek riječ o modelu hlača na čiju ideju nošenja brojne dame reagiraju negativno, zahvaljujući svojoj dužini, bermude predstavljaju svestran i laskav odjevni komad koji će se prilagoditi brojnim prigodama i različitim tipovima tijela.

Plisirane traperice

Zahvaljujući stajlinzima zvijezda ulične mode, traperice plisiranih detalja, nalik tie-dye modelima, slove za veliki povratnički trend u svijetu denima koji inspiraciju crpi iz mode 80-ih.  

Tie-dye traperice

Prisutnost tie-dye odjevnih komada u nadolazećim modnim kolekcijama vodećih dizajnerskih kuća dovoljan je dokaz da je riječ o trendu koji će se do kraja godine i dalje smatrati modno prihvatljivim. U ljetnim mjesecima nećete pogriješiti odabirom tie-dye traperica.

Prepoznatljiva tehnika bojanja odjeće tie-dye, koja je veliku popularnost posljednji put stekla 80-ih i 90-ih godina, nekoć je označavala klasičnu uniformu boema, hipija i tinejdžera, a ove sezone tie-dye odjevni komadi predstavljaju elegantan i osvježavajuć odabir s kojim nikako nećete proći nezamijećeno.

Traperice inspirirane cargo hlačama

Takozvani safari stil odijevanja smatra se ključnim sezonskim trendom koji je, između ostalog, nanovo popularizirao nošenje modela cargo hlača u zemljanim tonovima. Osim u prozračnim materijalima pamuka i lana, cargo hlače ove sezone dobile su i svoju traper inačicu, a njihova glavna karakteristika su široke nogavice i detalj velikih džepova.