SANJA VEJNOVIĆ:

Penelope Cruz susretljiva je i draga osoba

24.11.2011 u 10:20

Bionic
Reading

Lijepa zagrebačka glumica u kolovozu je navršila 50 godina, no mladolikoj Sanji Vejnović nitko ne bi dao toliko. Za Gloriju je zvijezda serije 'Larin izbor' otkrila tajnu svog dobrog izgleda

'Ne doživljavam se kao osobu koja ima 50 godina. Mislim da sam uspjela sačuvati životnu znatiželju koja mi daje mladenački duh. Volim se družiti s ljudima svih dobi, smijati, veseliti… S druge strane, stekla sam i životnu mudrost', kaže Sanja za Gloriju i dodaje da su za ženu najbolje godine između 35 i 40.

'Žena je tada još mlada, ali i zrela. Ništa je ne obara tako lako', izjavila je Sanja za Gloriju. Kaže da se nikad ne bi podvrgnula botoksu jer joj se ne sviđaju rezultati. Svoju kožu njeguje kvalitetnim kremama, a radi i laserski piling koji pomlađuje kožu.

Svoja ženska prijateljstva koja su se održala preko 35 godina smatra velikim uspjehom.

Sanja je imala priliku u Sarajevu upoznati i Penelope Cruz

Plavoooka glumica snimala je u Sarajevu film 'Venuto al Mondo' gdje je srela Penelope za koju kaže da je vrlo pristupačna osoba.

'Iako za privatna druženja izvan seta nije bilo vremena, Penelope se čini kao vrlo susretljiva i draga osoba', rekla je Sanja.