TAJNA ZAVIDNOG IZGLEDA

Penelope Cruz otkrila bez čega ne može

17.01.2015 u 08:57

Bionic
Reading

Glumicu Penelope Cruz, muzu Pedra Almodovara, mnogi s razlogom smatraju jednom od najljepših glumica današnjice

Odrasla je u Madridu gdje su njezini roditelji imali kozmetički salon, i odmalena bila okružena svijetom ljepote.

'Svašta sam ondje naučila. Čak sam i šišala. Naučila sam depilirati voskom. Jednom prilikom sam depilirala noge Salmi Hayek. To su prave frendice, zar ne. Imala je veliko povjerenje u mene. Pa ako mi karijera jednog dana bude u krizi, imam rezervni plan', priznala je šarmantna supruga Javiera Bardema.

Penelope je u privatnom životu često bez make-upa i to joj nimalo teško ne pada. 'Obožavam prirodan izgled. Često koristim samo malo ruža i maskaru. Nekad se ne češljam danima pa izgledam kao rastafarijanka', rekla je.

Iako ima prenakrcan raspored, Penelope kaže da je bitno izdvojiti barem pola sata svaki dan za sebe. 'Ponekad se opuštam čitajući knjigu ili uz neki zabavni film', otkriva Penelope.

Zgodna glumica i mama dva sina izgleda besprijekorno u svakoj prilici, a evo u čemu je tajna njezinog izgleda. Oskarovka je za InStyleotkrila bez kojih to proizvoda ne može živjeti:

1.Parfem Trésor Penelope koristi još od tinejdžerskih dana
2.Maska za kosu Kérastase Nutritive Masquintense
3.Maskara Lancôme Grandiôse: 'Posebno je dizajnirana tako da naglasi svaku trepavicu pa čak i one najmanje', kaže Penelope.
4.Nuance Blue Agave Wave Enhancing Styling Swirl: 'Ovaj proizvod za kosu mi je preporučila Salma i sjajan je', rekla je.
5.Sokovnik Vitamix 5200 u kojem svakodnevno pripravlja ukusne sokove od svježeg voća i povrća
6. Talijanski sapun Santa Maria Novella Soap in Rose and Pomegranate 8': 'Obožavam talijanske sapune jer imaju miris dječjeg pudera i podsjećaju me na djetinjstvo jer je takve koristila moja baka.'