BEZVREMENSKA ELEGANCIJA

Penelope Cruz dizajnirala kolekciju torbi

02.11.2015 u 09:00

  • +7

Carpisa kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Penelope Cruz sa sestrom Monicom dizajnirala je liniju torbica za talijanski brend modnih dodataka Carpisa

Prekrasne sestre Cruz osmislile su ekskluzivnu liniju ručnih i putnih torbi koje donose spoj španjolskog šarma i talijanske elegancije.

Slavna glumica koja osvaja senzualnom ljepotom krasi i kampanju snimanu u Italiji, a kao idealna scenografija poslužila je prekrasna rimska palača Palazzo Venezia ukrašena veličanstvenim freskama.

Kolekciju koju potpisuju šarmantne sestre Cruz odlikuju različiti uzorci i boje, a zajednički im je bezvremenski ženstveni dizajn te savršena harmonija elegancije i šarma. Ključni noviteti capsule kolekcije su ručne torbe koje se mogu nositi na više načina – posebno oblikovani patentni zatvarači pružaju mogućnost da od ručne torbe, idealne za dnevne prilike, u jednom potezu dobijete elegantnu torbicu, stvorenu za večernje izlaske. Linija kozmetičkih torbica ukrašena je vintage elementima dok liniju putnih torbi krase sofisticiran dizajn i naglašeni detalji.

Sve ručne torbe iz capsule kolekcije izrađene su od prave kože te dolaze u trendi bojama, tamnozelenoj, smeđoj i sivoj.