uronite u čisto opuštanje

Ovog ljeta pobjegnite od svakodnevnih briga uz Falkensteiner Hotels & Residences

27.05.2024 u 11:56

Bionic
Reading

U užurbanosti svakodnevnog života i neprekidnim brigama s kojima se svi susrećemo, pronaći trenutke mira postaje luksuz

Ovog ljeta pozivamo vas da se oslobodite stresa i uronite u čisto opuštanje uz Falkensteiner Hotels & Residences.

Zamislite samo tople ljetne dane okupane suncem, blagi morski ili planinski povjetarac te umirujuće ambijente izuzetnih destinacija u nekim od najljepših morskih ili planinskih dijelova Hrvatske, Italije ili Austrije. Ovaj dio godine savršeno je vrijeme da se odvojite od poslovnih obaveza i rutina i ponovno posvetite onome što je uistinu važno – kvalitetnim vremenom sa svojim voljenima. Falkensteiner Hotels & Residences bit će vaš idealan odabir za isključivanja od svakodnevnih obaveza i ponovnog povezivanja. Odaberite destinaciju po mjeri i neka ona postane vaše utočište mira, gdje se možete opustiti, napuniti energijom i ponovno otkriti radost življenja u sadašnjem trenutku.

Raznoliki asortiman destinacija, ponuda i smještaja osigurat će da svatko pronađe savršen odmor za sebe. Bilo da tražite romantično utočište za dvoje ili zabavnu obiteljsku avanturu i bez obzira odaberete li ljetni odmor provesti u Falkensteiner smještajnim opcijama tik do mora, želite se napuniti energijom u zelenim prostranstvima planinskih obzora ili vrijeme iskoristiti za otkrivanje gradova poput Beograda, Bratislave ili Praga, jedno je sigurno – čeka vas dobro poznati 'Welcome Home' osjećaj. Prepustite se čarima odmora u Falkensteiner Hotels & Residences, pomno osmišljenih da zadovolje sve vaše potrebe.

Osim toga, uz razne aktivnosti i sadržaje na dohvat ruke, u Falkensteiner Hotels & Residences dosada jednostavno nije opcija. Pobjegnite od gužve i vreve beskrajnih sastanaka, poziva i mailova te uronite u mirnu oazu po vašoj mjeri. Doživite oslobađajući osjećaj ostavljanja svakodnevnice iza sebe dok kročite u svijet opuštanja. Pridružite nam se u prihvaćanju važnosti relaksacije i stvaranju nezaboravnih uspomena.

Ekskluzivne Falkensteiner 'Prepaid Rate' i 'Sunshine Special' ponude osigurat će da još opuštenije uživate u svom odmoru. A kako bi iščekivanje odmora bilo još ljepše, ove ponude, osim odmora po mjeri, osiguravaju cjenovnu prednost do čak 15%. Više informacija potražite na: www.falkensteiner.com/hr.

Ne dopustite da vam ova prilika izmakne – rezervirajte svoj komadić raja još danas!