DOTJERALE SE ZA ŠETNJU

Moda na gradskim ulicama: Zagrepčanke se pomamile za bundama i logotipima poznatih brendova

13.02.2023 u 11:38

  • +80

Ulična moda

Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Bionic
Reading

Da Zagrepčanke itekako vole modu i drže trendove na oku, nije nepoznata stvar, pa je i središte Zagreba vrvjelo pomno dotjeranim fashionisticama

Zimski stajlinzi nezamislivi su bez toplih kaputa i čizama, stoga su njihove ljubiteljice pretvorile centar Zagreba u pravu modnu pistu.

Spremne za zimsku šetnju, prošetale su gradom trendi komade, a mnoge su se odlučile za bunde i uočljive logotipe, dok je ljubiteljica modnog minimalizma, poput chic dame u nekoliko nijansi sive, ovoga puta bilo znatno manje.

Kako su modni detalji neizbježni kad se radi o dobro osmišljenim stajlinzima, nisu zaboravile ni na uvijek dobrodošle detalje poput kapa, šalova, traka za kosu, efektnih torbica...

Najhrabrije se nisu odrekle ni omiljenih minica i kratkih hlača te su ih spretno sparile s upečatljivim visokim čizmama, a one su must have ove sezone.

Zagrepčanke, poznate kao ljubiteljice mode, ne propuštaju slijediti vladajuće trendove. Kako oni i bezvremenski komadi izgledaju u njihovoj interpretaciji, pogledajte u prošlotjednoj galeriji.

  • +79
Ulična moda Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler