SAVRŠENO USKLAĐENI

Ovo su s razlogom najbolje odjeveni slavni parovi današnjice

23.11.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Pod zvjezdanim nebom ima puno stajliš parova, no ova četiri definitivno su najbolje usklađeni i zaslužuju titulu najbolje odjevenih parova današnjice

Poznato je da žena itekako može utjecati na stil svog muškarca, a je li to običaj i kod slavnih parova, ne znamo, no jedno je sigurno - ovo su četiri najbolje odjevena slavna para koji uvijek izgledaju savršeno usklađeno:

1. Blake Lively i Ryan Reynolds

  • +11
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još od uloge u popularnoj tinejdžerskoj seriji 'Tračerica' glumicu Blake Lively navikli smo viđati u osvježavajućim mladenačkim kombinacijama, a taj je stil prenijela i na privatni život, no kako je njezina karijera napredovala, nizao se i sve veći broj suradnji s vodećim dizajnerima pa je lijepa glumica dobila priliku podići svoj stil na novu razinu. Što god odjenula, od nje uvijek možemo očekivati maksimum, a čini se kako i njezin princ šarmer, suprug Ryan Reynolds, itekako zna što radi kada je moda u pitanju. Blake i Ryan uvjerljivo slove za jedan od najzgodnijih i najbolje odjevenih parova u Hollywoodu. Najbolja odjevna kombinacija slavnog para ona je koju su imali tijekom promocije filma 'All I See Is You' u New Yorku, kada je Blake nosila šljokičasti top u stilu košarkaškog dresa brenda Monse, hlače u stilu trenirke i satenske štikle Christiana Louboutina, a Ryan smeđo-plavu kombinaciju i retro naočale.

2. Chrissy Teigen i John Legend

  • +31
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je Blake i Ryanu netko za petama, onda su to Chrissy Teigen i John Legend. Manekenka i pjevač gotovo da ne znaju za pogreške, a ono što je zanimljivo kod ovog para je to što slavni pjevač voli modu možda više i od supruge koja je cijeli svoj život provela u modnoj industriji. Iako vjerujemo kako je Chrissy utjecala na njegov stil odijevanja, pjevaču se mora aplaudirati na otvorenosti i želji da se poigra modom. John često nosi cvjetne bomber jakne, jarke boje i zanimljive uzorke, a njegova ljepša polovica priča je za sebe. Dugonoga ljepotica je jedna od onih koje u jednom trenutku izgledaju poput grčke boginje, a u drugom poput sofisticirane dame. Nedavno je oduševila takvim outfitom kada je na crnu čipkastu haljinu odjenula karirani Zimmermannov kaput s remenom i trendi baršunastu Pradinu torbicu.

3. Eva Mendes i Ryan Gosling

Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Eva Mendes i Ryan Gosling zaljubili su se 2011. godine na snimanju filma 'Grijesi očeva', nakon čega su svoju vezu skrivali punih šest godina, no i nakon saznanja da su par Eva i Ryan rijetko kad se pojavljuju zajedno u medijima. Ipak, kada to i učine, uvijek izgledaju besprijekorno. Možda ima nešto i u toj njihovoj tajanstvenosti, no priznat ćete, kad su skupa - uistinu blistaju. U listopadu ove godine slavni par pojavio se na partyju u New Yorku savršeno usklađen u stilu 70-ih. Zgodni glumac nosio je ispranu traper jaknu i retro pleteni džemper, dok je zanosna glumica odabrala retro bluzu i culotte hlače zanimljivog uzorka brenda La Doublej.

4. Meghan Markle i princ Harry

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ Harry i njegova djevojka, glumica Meghan Markle, u svježoj su vezi, no već daju naslutiti kako je riječ o jednom od najbolje odjevenih parova na svjetskoj estradnoj sceni. Britanac i glumica rijetko se pojavljuju u javnosti, a mediji predviđaju kako bi on uskoro mogao kleknuti i izgovoriti sudbonosno pitanje. Na natjecanju Invictus Games u Torontu slavni par plijenio je pažnju u casual izdanju. Meghan je jednostavnu bijelu košulju brenda Misha Nonoo,  plave traperice Mother Denim i smeđe balerinke Sarah Flint uskladila s velikom torbom Everlane i naočalama brenda Finaly & Co., koje su se zahvaljujući njoj rasprodale u rekordnom roku.