ŠIRI SE OBITELJ

Stiže prinova: Najljepše vijesti u obitelji poznatog glazbenika i popularne manekenke

22.11.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Supruga pop glazbenika Johna Legenda, manekenka Chrissy Teigen nakon nekoliko mjeseci skrivanja obznanila je svijetu kako očekuju svoje drugo dijete

Iako se već neko vrijeme šuškalo da je ova zanosna ljepotica trudna, Chrissy Teigen tek je u utorak navečer putem Instagrama objavila da je ponovno u drugom stanju.

'Jako sam uzbuđena što ovo više ne moram skrivati. Svi kojima sam prvo rekla reagirali su: Oh, hvala, ali to već znamo', napisala je 31-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj se jasno vidi trudnički trbuščić u pripijenoj crnoj haljini. 

Prinovi se najviše vesele njezin dugogodišnji suprug, popularni glazbenik John Legend, kao i jednogodišnja kćerkica Luna, čije je oduševljenje također objavila na društvenim mrežama. 

U preslatkom videu Chrissy u naručju drži malenu koja ručicom gladi majčin trbuh, nakon čega komentiraju da je unutra beba. Ispod videa manekenka se u potpisu našalila i kako je buduće dijete Johnovo. Objava je brzo pregledana preko tri milijuna puta. 

it's john's!

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

  • +13
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što su sredinom rujna ove godine proslavili četvrtu godišnjicu braka poznati supružnici nisu mogli dobiti bolje vijesti od toga da će uskoro proširiti obitelj. 

Inače, John je nedavno progovorio o postporođajnoj depresiji u koju je upala njegova lijepa supruga nakon rođenja kćerkice. 

'To ne možete predvidjeti. Niste emocionalno spremni za to da će netko morati prolaziti kroz toliko mračno razdoblje u trenutku kada ste na život donijeli novo ljudsko biće. A kada ne razumijete što se točno događa, pomalo je komplicirano shvatiti što je uzrok tome, jeste li vi krivac ili je krivac za to što se ona ne osjeća dobro nešto sasvim drugo', rekao je tada 38-godišnjak i dodao da sve postaje puno lakše jednom kad shvatite o čemu se zapravo radi i kad vam netko objasni kako svojem partneru možete najbolje pomoći u najtežim životnim trenucima.