POSJETITE ARENU

Ovo su premijerno predstavljeni modeli Zagreb Auto Weeka

26.04.2014 u 10:51

  • +3

Zagreb Auto Week

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zagreb Auto Week

Bionic
Reading

U petak je u zagrebačkom Arena Centru na čak 30.000 m2 izlagačke površine otvoreno peto izdanje Zagreb Auto Weeka! Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima nudi pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavlja neke od najnovijih modela poznatih auto brandova

Novi modeli, Mercedes Benz GLA i C klasa nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a ponajviše ljubitelje ovog premium brenda. Posjetiteljima je predstavljen i novi Polo Fresh koji odiše jedinstvenim detaljima i unaprijeđenom tehnologijom, dok je Citroënova ekskluzivna DS linija plijenila pozornost svojom atraktivnošću i kreativnim dizajnom. Nissan je pak predstavio svoj novi i tehnološki napredan Nissan Qashqai koji je oduševio poklonike ove marke. Opel je na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Kao i uvijek, auto kuće posjetiteljima Auto Weeka ponudile su posebne sajamske cijene izloženih vozila.


Tijekom subote će se na etaži -1 Arena Centra održati posebno tuning & styling događanje 'Not Another Style Event', natjecanje na kojem će posjetitelji moći vidjeti neke od najboljih tuning i styling automobila u Hrvatskoj. No, osim automobila tu će biti i pregršt tuning opreme za limene ljubimce.

Jedan od partnera ovogodišnjeg Zagreb Auto Weeka je i popularni show Top Gear Live koji se održava 3. srpnja u zagrebačkoj Areni, a za najsretnije posjetitelje Auto Weeka osigurano je i nekoliko ulaznica! Kao i svake godine pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

Atraktivnosti neće nedostajati niti u iduća dva dana, tako da svakako svratite i uživajte u ovoj nezaboravnoj automobilskoj izložbi u Arena Centru!