ZA TRENDESTERICE

Ovo su kaputi u kojima ćete biti kraljica stila

06.10.2015 u 08:50

  • +13

Kaputi

Izvor: tportal.hr / Autor: Net-a-Porter

Bionic
Reading

Modna jesen samo što nije nastupila, a ako ste u potrazi za kaputima, ogrtačima ili jaknama koje će vas grijati ove sezone, zasigurno vas zanima kakve trendove nalažu dizajneri

Nakon beskrajno vrućeg ljeta, konačno se bliži sezona jesensko-zimskih krpica.

Ako ste poželjeli počastiti se trendi kaputom ili jaknom u kojoj ćete se dobro osjećati kad zahladi, stilistice najpoznatijih modnih web-trgovina Lauren Edelstein (Shopbop) i Holly Russell s Net-a-Portera za Yahoo! Style otkrile su što će se nositi ove jeseni i zime.

Modne stručnjakinje slažu se da su in dugi kaputi, kaputi živih boja i neobičnih uzoraka, kao i već neko vrijeme popularni veliki krojevi (oversized).
Obje kažu da nećete pogriješiti ako investirate u upečatljive kapute živih boja ili živih uzoraka koji će unijeti živost u tmurne jesenske dane.

'Nema ništa zabavnije nego kišovit i oblačan dan razbiti veselim kaputom ili ogrtačem. Odlično je i za raspoloženje. Osim toga, u takvom komadu garderobe bit ćete itekako zapaženi. Odvažite se i prekinite dominaciju plave, sive i crne', kaže stilistica Lauren Edelstein.

Njezino mišljenje dijeli i Holly Russell s Net-a Portera koja također predlaže modele kaputa koji predstavljaju iskorak u odnosu na tradicionalne boje i krojeve.

'Sve varijante kaputa od vunenih tkanina poput tvida ili modela s dvorednim kopčanjem su poželjni ove jeseni. Nemojte zazirati ni od krznenih ovratnika, otkačenih printova ili neobičnih boja i uzoraka. Budite hrabri ove sezone', rekla je Russell.

Stilisti predlažu i kapute od umjetnog krzna, krojeve nadahnute muškom modom, ogrtače ili kapute kariranog uzorka…