ZA UPEČATLJIVE STAJLINGE

Ovo su kaputi iz kojih ne izlaze poznate zaljubljenice u modu

28.11.2023 u 06:00

Bionic
Reading

Kaputi i jakne ključni su odjevni predmeti u nadolazećim mjesecima, a ove godine naglasak je ponovno na ženstvenoj silueti i neprolaznim krojevima

Iako je prijašnjih sezona sve bilo u znaku oversized krojeva, s ovakvim komadima, premda su iznimno cool, treba pripaziti ako niste visoki i vitki jer mogu dodati neželjene kilograme.

Krojevi koji dobro pristaju i u kojima se dobro osjećamo uvijek su in, bez obzira na sve trendove, a modni znalci savjetuju, ako je moguće, uložiti nešto više novca u kaput ili jaknu bezvremenskog stila i od kvalitetne tkanine s većim postotkom vune, jer ćemo ih godinama nositi.

  • +37
Najljepši kaputi high street modnih brendova Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Neutralne boje, poput crne, bež, tamnoplave ili sive te u posljednje vrijeme i boje devine dlake, uvijek su sigurna opcija kad se radi o ovom najvažnijem odjevnom predmetu u hladnijim mjesecima, no trendseterice rado nose i vedrije boje, poput ljubičaste, crvene, ružičaste, žute...

Statement kaputi su, složit će se svi, i najbolji način da se doda malo osobnosti svakom looku, pa razmislite i o takvom komadu u kojem zasigurno nećete proći nezapaženo.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / LARS H. LAURSEN/ALLER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Nadahnuće za fantastične kapute i jakne uvijek možemo potražiti i među slavnim zaljubljenicama u modu, a one su spremno dočekale sezonu kaputa i jakni.

Kraljica Letizia, poznata po svojim sofisticiranim modnim kombinacijama, nedavno je pokazala da upečatljiva ružičasta boja odlično pristaje i brinetama, a u svojoj kolekciji ima i brojne varijante u neutralnim nijansama, poput chic kaputa boje devine dlake, u kojem smo je nedavno vidjeli prilikom posjeta Danskoj.

  • +8
Emilia Clarke Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slične modele voli i lijepa 'plavuša s Harvarda' Reese Witherspoon, a očaravajući kaput u još jednoj chic neutralnoj boji - bijeloj - nedavno je nosila Emilia Clarke.

  • +5
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Meki i topli teddy kaputi također su omiljeni modeli koje rado nose trendseterice poput Nicky Hilton Rothschild, Blake Lively, Emily Ratajkowski i Kristin Cavallari.

Klasične boje koje uvijek izgledaju stajliš kad se radi o kaputima su i trendi siva, koju je odlično isfurala Hilary Duff, ali i vječna crna, omiljena boja talijanske glumačke dive Monice Bellucci.