SARITA CHOURDHury

Poslovna elegancija sjajno pristaje 57-godišnjoj ikoni stila s malih ekrana

10.11.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Lik stajliš dame Seeme Patel u spin- off seriji 'Seksa i grada', glumicu Saritu Choudhury učinio je planetarno poznatom, a sa svojom ulogom slaže se i privatno

Poput pedeset plus dame iz svijeta luksuznih nekretnina koju sjajno portretira na malim ekranima, 57- godišnja glumica također uživa u modnim igrama. Navedeno je ovoga tjedna imala priliku dokazati na dodjeli nagrada Women of the Year časopisa Glamour u New Yorku.

Umjesto glamurozne haljine, za kakve su se odlučile brojne uzvanice dodjele, britanska glumica plijenila je elegancijom u plavom odijelu retro šarma, podebljanog svjetloplavom košuljom s prugicama i odgovarajućom kravatom.

Sarita Choudhury Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Njezino upečatljivo izdanje, kojim je brojne podsjetila na stajling Zendaye na zabavi magazina Vanity Fair 2022. godine, u cijelosti potpisuje njujorški brend Kallmeyer.

Poznat po stvaranju sofisticiranih i luksuznih komada, brend dizajnerice Danielle Kallmeyer ovih je dana predstavio novu kampanju u kojoj glavnu ulogu ima upravo zvijezda spin-off serije 'Seksa i grada'.

Britanska glumica sjajno se snašla u ulozi modela, prezentirajući bezvremensko crno odijelo s modernom inačicom bijele košulje iz aktualne kolekcije njujorškog brenda.