ODVAŽITE SE

Ovo su cipele koje se najbrže rasprodaju

21.02.2017 u 06:00

  • +3

Cipele za kojima ćemo ludovati ovog proljeća

Izvor: Promo fotografije / Autor: Net-a-Porter

Bionic
Reading

Premda nam se proljeće čini tako daleko, sezona otvorenijih modela cipela samo što nije počela

Poznate modne kuće već su izbacile laganiju obuću u kojoj bi se mnoge fashionistice rado vidjele. Sudeći prema onome što su modne kuće osmislile za proljeće/ljeto, nastavlja se trend natikača i sandala s blok i tzv. 'kitten' peticom, u živahnim  nijansama poput limunski žute, kraljevski plave ili hit nijansi fuksije.

Inače, upravo su modeli cipela sa spomenutom 'kitten', odnosno minijaturnom petom, najtraženiji u trgovinama, a kako kaže Katherine Carter iz britanskog Editeda, rasprodaju se u samo 40 dana. Pa ukoliko vam se sviđaju ovakvi modeli znate što vam je činiti, piše whowhatwear.co.uk. A zanimljivo je da modeli u klasičnoj crnoj boji više nisu toliko popularni jer ovoga proljeća se nose boje.

Modni stručnjaci ističu kako se većina pripadnica ljepšeg spola sve više odlučuje za otkačenije modele cipele upečatljivijih nijansi, bogate teksture, kao i s puno detalja.  Obuća je postala sve razigranija, a odlično izgledaju uparene s trapericama kraćih nogavica odrezanih rubova, hlačama širokih nogavica, suknjama asimetričnih krojeva…

Strogih pravila nema pa si dajte mašti na volju i modno se razigrajte ovoga proljeća.