ZABAVNE ČINJENICE

Ovo sigurno niste znali o Indiri Vladić

12.03.2014 u 07:29

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Vladić proglašena je počasnom građankom svog rodnog grada, ima nevjerojatnu energiju, a priča o njenom početku stvarno je nevjerojatna

'Indira u prijevodu znači živa vatra i mislim da sam to upravo ja. Ime o meni govori sve. Temperamentna sam i kada planem, najbolje je pobjeći što dalje od mene', uvijek ponavlja Indira Vladić čija blistava karijera traje već 27 godina, a njen zvonki osmijeh otapa svakoga.

U dvanaestoj godini počela je svirati klarinet u gradskoj limenoj glazbi u Županji i s njima bila punih 13 godina. Nakon klarineta svirala je i harmoniku.

U osmom razredu osnovne škole osniva bend s četiri prijateljice Zauvijek mladi. Jedno vrijeme bila je u grupi BIS. Iz tog razdoblja prati je nadimak Rambo.

Godine 1993., zaposlila se u uredu za opću upravu Vinkovci kao državna službenica, a 1996. postala je pjevačica dance grupe Colonia.

Na jednom sprovodu u Županji Boris Đurđević prvi ju je zamijetio i pojavio se na pragu njezina doma. Predložio joj da pjeva u bendu koji još nema ni ime, ali on je, priča Indira, bio siguran da će uspjeti.

Colonia 1997. izdaje CD 'Vatra i led', a već prvim albumom zasjela je na tron s kojeg je nitko nije mogao skinuti.