GLUMICA LJUTA NA FOTKU:

'Ovo nije moje tijelo, nije ovako izgledalo, niti će izgledati'

01.03.2016 u 18:13

Bionic
Reading

Poznata po sasvim drugačijim stavovima i ignoriranju strogih zahtjeva ljepote i načina života koji vladaju među slavnim glumicama i manekenkama, Lena Dunham još je jednom podignula svoj glas, ovaj put protiv promijenjenog izgleda na naslovnici

Zvijezda serije 'Girls' Lena Dunham požalila se da je njena fotografija za naslovnicu španjolskog časopisa Tentaciones previše promijenjena i suludo fotošopirana.

Iako im se putem društvenih mreža zahvalila što su joj pružili priliku, izrazila je i nezadovoljstvo: 'Počašćena sam biti na naslovnici vašeg časopisa i sretna što me fotografirao Ruven Afanador, zbog kojeg se uvijek osjećam prekrasno. Ali ovo nije moje tijelo, nikada nije ovako izgledalo, niti će izgledati. Učinili ste više od klasičnog fotošopiranja.'


Nakon što ih je i upitala zašto su to učinili te zapravo nisu iskreni prema čitateljima, poslali su joj novu fotografiju naslovnice koju je objavila na svom profilu. Iz časopisa su u otvorenom pismu glumici poručili da nemaju naviku uređivati fotografije kako bi mijenjali izgled osoba, a u ovom su slučaju zapravo rezali format tako da odgovara veličini naslovnice.

U svome stilu Lena se zahvalila što su poslali fotografiju u prvotnom formatu i još jednom naglasila da se ne planira mijenjati kako bi se ukalupila u nerealne trendove koji vladaju, ali se i nada da će se stvari mijenjati nabolje.Uspoređujući fotografije čini da je možda i pretjerala s reakcijom jer na prvi pogled nema pretjeranih razlika, a poznato je da su se događali itekako veliki gafovi pa su manekenke znale ostati bez dijelova tijela ili biti toliko vitke da je čak i njima to bilo previše.